Artikel top billede

Ny alliance mellem Facebook og eBay

Nu skal der bygges bro mellem verdens største sociale netværk og den mest populære auktionsplatform.

Internet-auktionshuset eBay og det sociale netværk Facebook vil fremover arbejde tættere sammen og udvikle e-handels-applikationer som er tæt integreret med Facebook. Det nye samarbejde blev præsenteret på eBays udviklerkonference Innovate i San Francisco.

Det betyder konkret at eBay integrerer Facebooks Open Graph 2.0 i sine handelssystemer, som er samlet i en ny division under navnet X.commerce.

Der er allerede 850.000 udviklere, som bruger eBay's systemer ifølge firmaets egne tal, og den årlige omsætning er tæt på 300 milliarder kroner.

Facebook har omkring 800 millioner brugere, men mangler teknologi til at afvikle e-handel i stor skala.

Det er her, at Facebook og eBay nu vil finde sammen om at bygge fælles løsninger.

Det skulle blandt andet betyde at eBay-brugere fremover kan læse kommentarer fra deres Facebook-venner om bestemte produkter og selv skrive anbefalinger.

For Facebook-brugerne betyder det, at der foruden "Synes godt om" knapper også kommer "Køb", "Anbefal", "Anmeld" og "Ønsker" knapper til forskellige produkter.

Facebooks marketingchef Katie Mitic er også medlem af bestyrelsen hos eBay. Hun opfordrer eksterne udviklere til at skabe nye mobile applikationer, der binder Facebook og eBay sammen. Hos Facebook bruger man allerede eBays elektroniske betalingssystem Paypal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere