Artikel top billede

Microsoft sagsøger butikskæde for ulovlig kopiering af Windows

Den engelske retailkæde Comet har fået ørerne i Microsofts juridiske maskineri. Softwaregiganten beskylder kæden for salg af 94.000 ulovlige Windowskopier

Ifølge en sagsanlægg fra Microsoft, har den engelske kæde Comet brugt en fabrik i Hampshire til at producere flere end 94.000 ulovlige kopier af Microsofts Recovery software, som efterfølgende er blevet videresolgt til uvidende kunder.

»Comets handlinger var ikke fair overfor forbrugerne. Vi forventer en bedre opførsel af forhandlere af Microsoft-produkter, og vores kunder fortjener også bedre,« lyder det i en officiel udtalelse fra David Finn, der er chefjurist for Microsofts antipirat-gruppe.

Comet benægter at have gjort noget ulovligt og har sendt en pressemeddelelse ud, hvor kæden fortæller, at selskabet vil kæmpe energisk for sin ret.

»Vi har ikke forbrudt os mod Microsofts copyright,« hævder kæden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere