Artikel top billede

Nu kommer cloud-baseret Windows til iPad

Snart kan du bruge Word og andre Windows-programmer på iPad. Det hele kører i skyen,

Firmaet OnLive er bedst kendt for at streame spil til computere og mobile enheder. Nu vil OnLive kaste sig over de mere seriøse applikationer. Det skriver GigaOm. Det første skridt bliver OnLive Desktop, en gratis app til iPad som giver adgang til en komplet version af Word og andre Windows-applikationer fra tavlecomputeren.

OnLive Desktop bliver tilgængelig gennem App Store og kører virtualiserede versioner af Word, Excel og PowerPoint under Windows 7.

Der er tale om en fremium-model, hvor brugeren får 2 GB gratis lagerplads i skyen og muligheden for at køre de populære Office-programmer samt andre værktøjer og spil. Dokumenter kan gemmes i skyen og tilgås med enhver enhed.

Senere kommer så betalingsversionen OnLive Desktop Pro til 10 dollar om måneden, hvor der er 50 GB plads, flere applikationer og yderligere funktioner.

Her skulle der også være flere muligheder for at dele sine dokumenter med kollegerne og samarbejde på et virtuelt whiteboard.

Det stopper ikke ved iPad. Senere kommer versioner til smartphones og tablets med Android, og OnLive vil også streame applikationer til Windows-pc'er, Mac og fjernsyn med MicroConsole-klienten.

Der findes allerede flere andre muligheder for at køre sine kontorprogrammer på iPad. Sidste år kom Iongrid med Nexus, hvor man kan streame Microsoft Office til tavlecomputeren. CloudOn har også en løsning hvor man kan redigere Office-dokumenter på iPad.

I USA kommer OnLive Desktop til iPad allerede i denne uge, men den europæiske lancering sker først på et senere tidspunkt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere