Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Boysen: Julesalget gik mere end 20 procent frem

Julesalget er gået over al forventning hos Elgiganten, bedyrer direktør Jesper Boysen

»Jeg har i mine 25 år i selskabet aldrig oplevet en julehandel som denne.«

Sådan lyder meldingen fra Elgigantens direktør Jesper Boysen, der i går kunne fejre sit 25 års jubilæum i virksomheden.

»Vi har konstateret mere end 20 procents fremgang, så det er helt fantastisk. Det er på alle varegrupper, vi er gået frem. Men selvfølgelig især på tv på grund af de nye ændringer i signaler,« lyder det fra Jesper Boysen, som startede karrieren med at sælge vaskemaskiner i Ballerup.

På grund af krisen var kædens forventninger til julen, ligesom resten af detailbranchen, mere beskedne.

»Vi er ikke blevet væltet, men det er tæt på, og vi er meget stolte af at kunne navigere igennem, for hele detailbranchen har jo været lidt konservative i forhold til julehandlen. Men allerede i starten af december, så det godt ud, og ikke mindst mellem jul og nytår har det væltet ind med kunder. Og det er fortsat i januar, så der er ikke meget finanskrise her,« lyder det fra en glad Jesper Boysen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.