Artikel top billede

Google+ melder om 100 millioner aktive brugere

Google afviser at firmaets sociale netværk ligner en spøgelsesby.

Forleden kom det frem at brugerne kun tilbringer 3,3 minutter om måneden i gennemsnit på Google+. Wall Street Journal kaldte ligefrem Google+ for en "virtuel spøgelsesby". Men det vil Google ikke finde sig i.

Nu har firmaet leveret sine egne tal, og de tegner et noget andet billede af det sociale netværk. Ifølge Google er der nu 100 millioner aktive brugere på Google+ om måneden. Selskabet har aldrig haft et produkt med så stor vækst.

"Ikke nok med, at Google+ bestemt ikke er en spøgelsesby. Vi har aldrig set noget, der voksede så hurtigt. Nogensinde," siger Googles vice president Vic Gundotra til New York Times.

Hver eneste dag er der 50 millioner brugere med en Google+ konto, der bruger tjenesten eller en af de tilknyttede tjenester.

Men her skal man huske, at disse "tilknyttede tjenester" også omfatter Youtube, Android Market og Google-søgemaskinen. 

Google vil dog ikke fortælle, hvor meget tid brugerne tilbringer på tjenesten, men hævder dog at tallet på de 3,3 minutter er for lavt.

Til sammenligning tilbringer Facebook-brugerne omkring 7,5 timer om måneden på det sociale netværk.

Hos Google mener man at det er helt forkert at måle trafikken alene på det sociale netværk. Google+ skal snarere ses som et ekstra "lag" på andre sites som Gmail og Youtube, som tilføjer sociale netværksfunktioner.

"Det er bare den næste version af Google. Alt bliver opgraderet. Vi har allerede brugere. Nu opgraderer vi dem til det, som vi kalder Google 2.0," siger Vic Gundotra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.