Artikel top billede

Mangel på folk kan true vækst i Datacompagniet

Ifølge direktør Jesper Deleuran er mangel på sælgere og konsulenter det eneste, der kan stikke en kæp i hjulet for fortsat vækst.

Infrastruktur- og servicesforhandleren Datacompagniet afleverer endnu et pænt regnskab med et overskud på lige godt en million kroner før skat. Omsætningen er ikke oplyst.

Resultatet danner ifølge direktør og medejer Jesper Deleuran et godt udgangspunkt for yderligere vækst i forretningen, som de senere år har transformeret sig fra traditionelt salg af hardware og software til også at omfatte services og konsulentydelser. Men forudsætningen for vækst er dog en udvidelse af medarbejderstaben, fortæller Jesper Deleuran.

"Målet for i år er, at vi minimum når det samme resultat som i 2011. Jeg er lidt konservativ, fordi det afhænger af, om vi får de rigtige folk ansat. Udfordringen er, at vi skal vækste på medarbejdersiden, hvor vi mangler salgsfolk og konsulenter til at udvikle de projekter, som vi kan støve op. Men jeg ser meget gerne, at vi er mandet op til mindst 16 ansatte ved udgangen af i år," siger han.

Datacompagniet købte i november sidste år hosting- og servicedelen ud af ITgration, hvilket ifølge Jesper Deleuran har vist sig at passe rigtig godt ind i det eksisterende servicekoncept, hvor kunderne på abonnementbasis får en tilpasset og skalerbar løsning på deres it-drift.

"Det har fungeret så godt, at nogle kunder var lidt skeptiske, fordi vores tilbud lød næsten for godt til at være sandt," siger Jesper Deleuran, som af samme grund har oprustet marketing og kommunikation for at fastholde kundernes tillid og loyalitet.

På produktsiden baserer Datacompagniet sig på en kerne af Microsoft, HP, Citrix og VMware. På kundesiden retter man sig mod SMB-virksomheder.

"Vores koncept rammer perfekt ind i segmentet fra 5 til 50 brugere. Grundet vores historik har vi både større koncerner og enkeltmandsvirksomheder i vores portefølje," siger Jesper Deleuran.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere