Artikel top billede

Mangel på folk kan true vækst i Datacompagniet

Ifølge direktør Jesper Deleuran er mangel på sælgere og konsulenter det eneste, der kan stikke en kæp i hjulet for fortsat vækst.

Infrastruktur- og servicesforhandleren Datacompagniet afleverer endnu et pænt regnskab med et overskud på lige godt en million kroner før skat. Omsætningen er ikke oplyst.

Resultatet danner ifølge direktør og medejer Jesper Deleuran et godt udgangspunkt for yderligere vækst i forretningen, som de senere år har transformeret sig fra traditionelt salg af hardware og software til også at omfatte services og konsulentydelser. Men forudsætningen for vækst er dog en udvidelse af medarbejderstaben, fortæller Jesper Deleuran.

"Målet for i år er, at vi minimum når det samme resultat som i 2011. Jeg er lidt konservativ, fordi det afhænger af, om vi får de rigtige folk ansat. Udfordringen er, at vi skal vækste på medarbejdersiden, hvor vi mangler salgsfolk og konsulenter til at udvikle de projekter, som vi kan støve op. Men jeg ser meget gerne, at vi er mandet op til mindst 16 ansatte ved udgangen af i år," siger han.

Datacompagniet købte i november sidste år hosting- og servicedelen ud af ITgration, hvilket ifølge Jesper Deleuran har vist sig at passe rigtig godt ind i det eksisterende servicekoncept, hvor kunderne på abonnementbasis får en tilpasset og skalerbar løsning på deres it-drift.

"Det har fungeret så godt, at nogle kunder var lidt skeptiske, fordi vores tilbud lød næsten for godt til at være sandt," siger Jesper Deleuran, som af samme grund har oprustet marketing og kommunikation for at fastholde kundernes tillid og loyalitet.

På produktsiden baserer Datacompagniet sig på en kerne af Microsoft, HP, Citrix og VMware. På kundesiden retter man sig mod SMB-virksomheder.

"Vores koncept rammer perfekt ind i segmentet fra 5 til 50 brugere. Grundet vores historik har vi både større koncerner og enkeltmandsvirksomheder i vores portefølje," siger Jesper Deleuran.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.