Artikel top billede

Datacon overtager jyske Attentive

14 medarbejdere i det århusianske ERP-hus Attentive har fået ny arbejdsgiver.

Nordsjællandske Datacon styrker sin tilstedeværelse i Jylland med opkøbet ERP-huset Attentive i Riisskov ved Aarhus.

Overtagelsen er sket med virkning fra 1. april og er ifølge Datacons direktør Jan Misser et led i udbygningen af Datacons rolle som væg-til-væg-leverandør af infrastruktur, services, hosting og ikke mindst ERP-løsninger, hvor Attentive ligesom Datacon er specialiseret i ERP-løsninger til detailhandelen baseret på Microsofts Dynamics AX.

"Vi er allerede blandt de største AX-forhandlere herhjemme og har været det i et par år. Med den udvikling AX tager, er der kun plads til store leverandører. Microsoft vil gøre AX til en SAP-killer, så kravene til AX-forhandlerne er stigende, og man skal være stor og bred for at kunne leve op til de krav, som Microsoft og kunderne stiller," siger Jan Misser.

Han ser kombinationen af infrastruktur, hosting og ERP-løsninger, som det, der gør Datacon attraktiv for de enterprise-kunder, der er kernen i forretningen.

"Vi har en 24 år gammel kultur for at levere ERP, hosting og vedligeholdelse af systemer under samme tag," siger Jan Misser.

Hos Attentive ser administrerende direktør Henrik Hansen frem til at blive en del af Datacon.

"Med cirka 50 dygtige AX-konsulenter er vi i stand til at implementere selv meget store projekter - og omvendt er vi ikke større, end at vores kunder fortsat vil opleve den nærhed i samarbejdet, som altid har været et kendetegn for både Attentive og Datacon", siger Henrik Hansen.

Med opkøbet når Datacon en årlig omsætning på omkring 250 millioner kroner og en medarbejderstab på cirka 100 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.