Artikel top billede

Butikslukninger giver bonus på bundlinjen i Aars

Ved at udskille underskudsgivende aktiviteter og fokusere på kerneforretningen er 1tegration A/S i Aars kommet ud med et flot årsregnskab.

Efter nedgang i kriseårene har 1tegration A/S i Nordjylland rykket problemet op ved roden. En næsten total udskillelse af konsumforretningen er det blevet til, og det giver grønne tal på årsregnskabet.

For et par år var 1tegration A/S oppe på at have fire detailforretninger i Hobro, Støvring, Brønderslev og Aars. I dag er kun forretningen i Aars tilbage.

"I 2008 gav de jo fint overskud alle sammen, men så kom finanskrisen altså. Og så har vi stille og roligt lukket dem ned," fortæller direktør Jan Pedersen.

Lukningerne gav anledning til at kigge på forretningens aktiviteter, og i den forbindelse er der kommet fokus på kerneforretningen: Erhvervsaktiviteterne.

"Vi kan i bestyrelsen klart se, at efter vi har sat fokus på de forskellige forretningsområder, så har det givet bonus, så at sige, sammenholdt med at vi har fået lukket de underskudsgivende aktiviteter ned," siger Jan Pedersen.

Han fortæller videre, at selvom konsumforretningen er så godt som ude af billedet, kommer de lokale stadig i den tilbageværende forretning i Aars, hvor der stadig er både mus og bærbare at finde.

2011 gav et resultat på knap 1,1 million kroner før skat mod 175.000 kroner i 2010. I år forventer Jan Pedersen et resultat på omkring 1,5 million kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.