Artikel top billede

Dansk broker vil til Afrika

Den nordjyske broker Nordic Computer opruster sit salgsarbejde - blandt andet med en satsning på Sydeuropa og de fransktalende lande i det nordlige Afrika.

Hitachi- og Dell-partneren Nordic Computer søger nye jagtmarker og har derfor ansat Nicolas Jørgensen som ny salgschef for Sydeuropa og Nordafrika.

"Nicolas kommer fra et job, hvor han solgte laks for et firma i Støvring. Men han har trådt sine barnesko hos vores kolleger i Kimbrer Data. Han skal sælge hele vores produktpalette til kunder i Sydeuropa og de fransktalende lande i Nordafrika, hvor vi ikke rigtig har handlet tidligere," fortæller salgsdirektør og partner i Nordic Computer, Mikkel Søndergaard.

Samtidig har Nordic Computer ansat Peter Skov Larsen som ny HDS Product Manager. Han kommer med mere end 10 års salgserfaring med HDS storage systemer.

"Peter har indtil for nylig drevet sin egen forretning, men har også været hos Ameta og Epoka. Han har et bredt produktkendskab og en unik forståelse for hvordan systemerne rent teknisk er sat sammen, hvilket vores kunder vil drage stor nytte af," lyder det fra Mikkel Søndergaard.

Udover sin status som Hitachi-partner har det nordjyske firma specialiseret sig i salg af både nyt og brugt high end-udstyr fra producenter som blandt andet IBM, HP, EMC, NetApp, Sun/Oracle og Brocade.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere