Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dell øger salgskrav til danske forhandlere

Nu bliver det sværere for forhandlere at komme igennem nåleøjet til Dells partnerprogram.

Dell hæver kravet til omsætning på enterprise-produkter for sine top-forhandlere, Premier Partners, for at skærpe differentieringen i sit partnerprogram. Fra februar næste år hæves grænsen med 50 procent fra en halv til trekvart million dollar.

Seneste revision af Dells partnerprogram ligger tilbage i maj i fjor, hvor Dell opdelte sine forhandlere i tre niveauer - Registered, Preferred og Premier partnere.

Dells kanalchef Christian Borg Møhl fortæller, at Dell i Danmark har fem partnere, som har opnået den højeste certificering - heriblandt Atea, Dustin og KMD. De højere krav til omsætning bringer dog ingen af dem i farezonen for at miste deres nuværende status.

"Men for de partnere, der ønsker at opnå den højeste status, bliver barren selvfølgelig hævet noget. Men det ændrer ikke på vores planer for, hvordan vi servicerer vores Preferred-partnere, og de partnere, som vi servicerer gennem distributøren Tech Data," siger Christian Borg Møhl.

De strammere krav ændrer heller ikke på Dells ønske om at få flere forhandlere løftet op til Premier-status.

"Der er en stærk underskov af specialiserede partnere indenfor eksempelvis storage eller ERP, og udover de fem nuværende danske Premier-partnere, har vi planer for tre-fire forhandlere, som vi gerne vil have op på Premier-niveau i løbet af det næste halvandet års tid," siger Christian Borg Møhl.

Han fortæller desuden, at Dell har for nylig har udvidet sit partnerprogram med et selvstændigt cloud-spor ved siden af de eksisterende områder for server, storage, system management og netværk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.