Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Derfor forfremmer Microsoft Bardenfleth

Jørgen Bardenfleth skal have internationale kilometer i benene før et måske endnu bedre job venter ham i Microsoft.

Det vrimler med lykønskninger fra nuværende og tidligere Microsoft-ansatte til Jørgen Bardenfleth med hans nye stilling som Senior Director for Strategic Projects.

Og jobbet er ikke - som nogle måske kunne udlægge det - en pensionering. Tværtimod. Alle de kilder, CRN har talt med, kalder det en klar forfremmelse.

Det er en belønning for, at Jørgen Bardenfleth har siddet i spidsen for et af de bedst performende Microsoft-lande gennem otte år.

"Man kunne selvfølgelig spørge sig selv om, hvorfor Jørgen ikke afløste Klaus Holse Andersen som chef for Vesteuropa. Men sådan gør man ikke i Microsoft. Før man får en stilling, som Vice President, skal man have haft et corp-job først. Og det har Jørgen ikke haft før nu," fortæller en Microsoft-kilde til CRN.

Og det nye job, som Senior Director for Strategic Projects i Microsoft International er et sådant corp-job. Internt bliver det også kaldt et "time-zone-job" - altså et job, hvor man rejser 200 dage om året.

Formålet med jobbet er, at Jørgen Bardenfleth skal vise, at han også kan kan fungere i en mere international sammenhæng. Han skal have internationale kilometer i benene.

"Jørgen skal bruge de næste to-tre år til at bygge et kontakt-netværk op. Derefter kan der godt ligge en stilling som Vice President og vente på ham. Jeg opfatter klart denne stilling, som at Microsoft tror på Jørgen og investerer i ham." fortæller en tidligere Microsoft-ansat til CRN.

Set i Microsoft-optik var det også nu, at Jørgen Bardenfleth skulle rykke videre. Firmaet har nemlig en uskreven regel om, at senest efter syv år, så skal man videre. Allerede efter tre år i en stilling begynder man at tale om hvilke muligheder, der er for at komme videre.

Med sine otte år som dansk direktør er Jørgen Bardenfleth ifølge CRN's oplysninger den mand, der har siddet længst på posten som landechef, i hvert fald i Europa.

"Nu har Jørgen udskiftet hele den danske ledergruppe, så var det også på tide, han selv kom videre. Og der er ikke flere stillinger her i landet. Så den eneste mulighed har været, at Jørgen tog et job udenfor Danmark," siger en Microsoft-kilde.

Kilderne vurder overfor CRN, at Jørgen Bardenfleths nye stilling ligger mindst en to-tre lønklasser over jobbet som direktør for Microsoft i Danmark.

"Det er et klart tilvalg for Jørgen. Tillykke med det," konstaterer en Microsoft-kilde.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.