Artikel top billede

(Foto: Mikael Rieck)

Derfor forfremmer Microsoft Bardenfleth

Jørgen Bardenfleth skal have internationale kilometer i benene før et måske endnu bedre job venter ham i Microsoft.

Det vrimler med lykønskninger fra nuværende og tidligere Microsoft-ansatte til Jørgen Bardenfleth med hans nye stilling som Senior Director for Strategic Projects.

Og jobbet er ikke - som nogle måske kunne udlægge det - en pensionering. Tværtimod. Alle de kilder, CRN har talt med, kalder det en klar forfremmelse.

Det er en belønning for, at Jørgen Bardenfleth har siddet i spidsen for et af de bedst performende Microsoft-lande gennem otte år.

"Man kunne selvfølgelig spørge sig selv om, hvorfor Jørgen ikke afløste Klaus Holse Andersen som chef for Vesteuropa. Men sådan gør man ikke i Microsoft. Før man får en stilling, som Vice President, skal man have haft et corp-job først. Og det har Jørgen ikke haft før nu," fortæller en Microsoft-kilde til CRN.

Og det nye job, som Senior Director for Strategic Projects i Microsoft International er et sådant corp-job. Internt bliver det også kaldt et "time-zone-job" - altså et job, hvor man rejser 200 dage om året.

Formålet med jobbet er, at Jørgen Bardenfleth skal vise, at han også kan kan fungere i en mere international sammenhæng. Han skal have internationale kilometer i benene.

"Jørgen skal bruge de næste to-tre år til at bygge et kontakt-netværk op. Derefter kan der godt ligge en stilling som Vice President og vente på ham. Jeg opfatter klart denne stilling, som at Microsoft tror på Jørgen og investerer i ham." fortæller en tidligere Microsoft-ansat til CRN.

Set i Microsoft-optik var det også nu, at Jørgen Bardenfleth skulle rykke videre. Firmaet har nemlig en uskreven regel om, at senest efter syv år, så skal man videre. Allerede efter tre år i en stilling begynder man at tale om hvilke muligheder, der er for at komme videre.

Med sine otte år som dansk direktør er Jørgen Bardenfleth ifølge CRN's oplysninger den mand, der har siddet længst på posten som landechef, i hvert fald i Europa.

"Nu har Jørgen udskiftet hele den danske ledergruppe, så var det også på tide, han selv kom videre. Og der er ikke flere stillinger her i landet. Så den eneste mulighed har været, at Jørgen tog et job udenfor Danmark," siger en Microsoft-kilde.

Kilderne vurder overfor CRN, at Jørgen Bardenfleths nye stilling ligger mindst en to-tre lønklasser over jobbet som direktør for Microsoft i Danmark.

"Det er et klart tilvalg for Jørgen. Tillykke med det," konstaterer en Microsoft-kilde.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere