Artikel top billede

Nu kommer SkyDrive i nyt design

Microsoft er nu klar med en ny version af sin online-lagertjeneste SkyDrive.

I sin blog fortæller Microsoft, at man netop har opdateret SkyDrive med et nyt design og flere nye funktioner. Samtidig oplyser Microsoft, at mail-tjenesten Outlook.com har rundet 10 millioner brugere på to uger.

Det nye design for cloud-lagertjenesten SkyDrive minder om Windows 8 og bliver gradvist rullet ud til tjenestens brugere.

Der er også kommet nye versioner af SkyDrive-applikationerne til Windows og Mac OS X, som nu skulle være hurtigere til at uploade filer. Desuden er der en række fejlrettelser og generelle hastigheds-forbedringer.

Microsoft er også klar med en SkyDrive-app til Android, hvor man nu kan downloade og uploade filer ligesom på andre platforme.

Så er der nye API'er (programmerings-grænseflader) til udviklere, og det betyder, at man nu kan hente og gemme enhver type fil direkte i en persons SkyDrive.

For websteder er der en særlig API, så man kan lade brugeren vælge sine filer i SkyDrive og overføre dem til websiden.

I det nye design er de mest brugte funktioner flyttet op i en værktøjsbælke på toppen af siden, og der er en ny søgefunktion, hvor man kan søge i alle sine dokumenter. Der er også flere muligheder for at sortere filerne.

Lang vej igen

Den anden nyhed i bloggen er den hurtige vækst for Microsofts nye mailtjeneste. Softwarefirmaet beskriver selv Outlook.com som en efterfølger til det enormt populære Hotmail. Her er der blandt andet integration med Facebook, Twitter og LinkedIn og forbindelse til online-versionerne af Microsofts kontorprogrammer.

Det betyder også, at man kan åbne de fleste tilsendte dokumenter direkte i browseren uden at skulle anvende et andet program.

Den nye mailtjeneste blev lanceret i begyndelsen af august. I de første to uger er brugertallet steget til 10 millioner, og det lyder imponerende. Men til sammenligning er der 369 millioner Hotmail-brugere og 425 millioner Gmail-brugere. Så der er stadig lang vej igen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere