Artikel top billede

Fyret salgsdirektør starter eget firma

Amerikansk selskab bakker op om nystartet broker-firma med den tidligere salgsdirektør i CESS-Danmark, Dennis Nielsen, som frontfigur.

Forårets mere end to måneders ufrivillig tilbageholdelse i USA har ikke taget modet fra Dennis Nielsen, tidligere salgsdirektør i den nordjyske broker CESS-Danmark.

Han bekræfter overfor CRN, at han i juni i år startede selskabet Mosaic Technology International, der ligesom CESS Danmark er hjemmehørende i Aabybro. Ifølge CRNs oplysninger er planen, at man vil drive en brokerforretning, der på mange måder minder om CESS Danmark.

Det danske selskab startet i et samarbejde med en amerikansk partner i New Hampshire, som bærer samme firmanavn.

Det er heller ikke første gang, at Dennis Nielsen samarbejder med den amerikanske partner.

Tidligere i år var han efter anmodning fra det amerikanske Homeland Security tilbageholdt i USA i mere end to måneder. Her var han anklaget og blev senere dømt for overtrædelse af amerikanske eksportregler i forbindelse med salg af en supercomputer, som efter alt at dømme endte hos en slutkunde i Dubai.

Og leverandøren af den famøse supercomputer var altså det samme amerikanske selskab, som Dennis Nielsen nu samarbejder fra sin base i Nordjylland.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere