Artikel top billede

Dansk distributør: Måske skal vi bygge server/storage-løsningerne selv

Færdige boks-løsninger skal gøre det nemmere for forhandlere, at sælge de rigtige løsninger

Det handler om VSPEX, som er server/storage-løsninger, bygget af EMC's produkter samlet med andre producenters produkter i afprøvede kombinationer.EMC presser nu på for at deres distributører bygger de færdiglavede systemer, som forhandleren så kan gå ud og sælge. Rundt om i Europa har flere distributører allerede sluttet sig til setuppet.

Hos den danske EMC-distributør SEC Datacom ser man positivt på at hoppe på vognen fortæller Troels Brock, der er salgschef for storage hos distributøren.

"Lige nu går vi og afdækker mulighederne i det, og ser på i hvilken udstrækning vi skal tage det til os i Danmark," siger han.

Han fortæller at der allerede er dialog i gang med forhandlere, og at han da også ser nogle gode muligheder i, at SEC Datacom bygger systemerne.

"Fordelen ved at kunne tilbyde de færdige VSPEX-konfigurationer, er at man kan stykke løsninger sammen, som forhandleren måske ikke selv har kompetencer til at binde sammen. Det er EMCs tanke, at volumen på disse løsninger ligger hos distributøren, som kan sætte dem sammen. Forhandlerne kan så fokusere på at skræddersy løsningerne sammen med kunderne, uden at tage hensyn til, om de har de nødvendige kompetencer selv til at sætte systemet sammen," siger Troels Brock.

Han fortæller at SEC Datacom i dag har ekspertisen til at gå i gang med at bygge konfigurationerne selv. Der er allerede 14 medarbejder tilknyttet afdelingen.

"derfor forventer jeg, at vi vil kunne sætte det i gang uden at skulle tilføre yderligere ressourcer. I hvert fald til en start. Men vi er naturligvis ikke færdig med vores overvejelser endnu. Men hvis vi har en række forhandlere, der synes det er spændende nok, så er jeg sikker på, at vi sætter det i gang," konkluderer han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere