Artikel top billede

Tomt gigant-lager koster Expert kassen

Nu skal Expert-koncernen finde ud af, hvad den skal stille op med sit kæmpestore varelager, der nu står tomt.

Et tomt kæmpelager i Linköping i Sverige kan koste Expert rigtigt dyrt efter at kæden i sidste uge kollapsede i Sverige.

Lageret er nemlig ejet af Experts eget distributionsselskab Nordic Logistics, og det er nu uvist, hvad fremtiden byder for det 66.000 kvadratmeter store lager.

"Der ligger som sådan ikke nogen færdige beslutninger om, hvad der nu skal ske med det nordiske lager. Vi havde en anden strategi, da det lager blev bygget," siger Experts koncernchef Lars Christensen.

Kæmpelageret, der blev taget i brug for kun lidt mere end et år siden, blev oprindeligt bygget til at servicere hele Experts nordiske marked som led i en aggressiv ekspansionsstrategi. 

Siden har virkeligheden overhalet de planer, da fokus blev rettet mod det svenske marked i forsøget på at redde Experts skrantende, svenske forretninger. 

"Det er muligt, at vi vil leje noget af det ud, måske det hele. Det er det, vi vurderer lige nu," siger Lars Christensen, som dog ikke har noget bud på, hvem der kunne tænkes at leje sig ind i det kæmpestore lager.

"Hvis jeg vidste det, havde jeg allerede lejet det ud," lyder det fra Experts koncernchef.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere