Artikel top billede

iPhone-ejere gik download-amok over iOS 6

På få dage fik 100 millioner iPads og iPhones opdateret styresystemet.

Problemerne med at finde vej på satellit-billederne i Apples nye kort-tjeneste kunne ikke afskrække verdens iPad- og iPhone-ejere fra at hente den nye version af styresystemet iOS.

De fandt kort sagt vej til iOS 6 i hobetal.

I mandags, mindre end en uge efter frigivelsen til download, kunne Apple meddele, at mængden af telefoner og tablets med det nye operativsystem havde rundet 100 millioner.

Til sammenligning er Android-folket med deres mange forskellige telefoner og leverandører langt ringere begunstiget, når det gælder nye versioner af styresystemet.

57 procent af verdens Android-brugere anvender stadig den ældre Gingerbread-version, der stammer fra december 2010. Kun 1,2 procent anvender den seneste JellyBean version.

En lille del af de mange iOS 6-versioner kunne findes på den nye iPhone 5 - et apparat, som æblefirmaet fortæller, det har solgt fem millioner eksemplarer af blot i løbet af den første weekend, siden salget blev åbnet i fredags. 

Også danske Apple-fans har været flittige til at hente det kort-belastede styresystem.

Hos YouSee kunne man se nedenstående graf over mængden af kommerciel fildeling, hvor den stejlt stigende bjergskråning falder sammen med frigivelsen af iOS 6. YouSee fortæller, at den samlede datatrafik lå cirka 15 procent over det normale niveau onsdag og torsdag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere