Artikel top billede

Foto: Robert Hendel

Logica: Ingen planer om fyringer i Danmark

Mens Logica netop har sparket hver tiende ansatte ud i Norge, er der ingen planer om fyringsrunder i Danmark, hævder dansk landechef.

Logica i Danmark har ingen planer om at gennemføre et blodbad som i Norge, hvor hver tiende medarbejder har fået et fyreseddel som følge af canadiske CGI's opkøb af Logica.

"Forretningen kører, men det er et hårdt marked," fortæller Jesper Scharff, der er administrerende direktør i Logica Danmark.

Alligevel vil han ikke helt udelukke, at der kan komme afskedigelser.

"Vi er i recession, og der er ikke noget, der tyder på, at vi er på vej ud. Vi følger derfor markedet tæt og ser et tungt marked. Der er ikke nogen, der kan tillade sig ikke at tilpasse sig," siger Jesper Scharff til CRN.

Stor pessimisme i markedet

De mange tilpasninger af forretningen hænger ifølge Logica-direktøren sammen med det hårde marked.

"Vi oplever lige i øjeblikket en større pessimisme i markedet, end vi har oplevet længe blandt vores kunder. Det offentlige holder også igen. Der bliver der også skåret," siger Jesper Scharff.

Det hårde marked betyder, at virksomheder enten kan tage ordrerne til en hård pris eller skalere lidt ned.

"Det er de overvejelser, man hele tiden må gøre sig. Der er ikke nogen vækst i markedet overhovedet. Der er lidt overkapacitet, og derfor skal man ud og kæmpe lidt mere om tingene," forklarer han og tilføjer, at han håber på, at der snart kommer gang i den danske økonomi igen.

Jesper Scharff har dog ikke tænkt sig at satse på andre forretningsområder end de nuværende, hvor Logica ifølge direktøren er store inden for især det offentlige marked. 

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere