Artikel top billede

Cisco-specialister vinder stor TV2-ordre

Vandt ordren foran tre konkurrenter. Skal døgnovervåge mediegigantens infrastruktur.

Cisco-specialisterne fra Conscia skal sørge for, at TV2's netværk er oppe hele tiden. Det står klart, efter at netværksvirksomheden har vundet et EU-udbud på servicering af TV2's netværk.

Aftalen er ifølge Mogens Bransholm, direktør i Conscia, en samhandelsaftale på netværk, hvor netværksvirksomheden i fremtiden skal supportere TV2's netværk.

"Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, fordi det er en spændende kunde," siger Mogens Bransholm.

Ifølge Conscia-direktøren bliver de vigtigste opgaver netop at sørge for, at TV2 har en kostant oppetid.

"Hvis der så skulle være en fejl på nettet, skal vi have hurtig adgang til de rigtige eksperter. TV2 er en medievirksomhed, så det med at være online og net-presence er ekstremt vigtigt," siger Mogens Bransholm.

Conscia har vundet opgaven for TV2 foran tre andre netværksvirksomheder. Aftalen løber indtil udgangen af september 2015.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere