Artikel top billede

Danske udviklere skal lave berømt brætspil til computerspil

Et af verdens mest kendte brætspil flytter nu ind i computeren med dansk teknologi.

Det lille danske spilfirma Full Control i København har nu fået en stor opgave.

De danske udviklere skal skabe et computerspil baseret på det legendariske brætspil Space Hulk fra Games Workshop, der er kendt for sit Warhammer 40,000 univers og de små miniature-figurer af rumuhyrer, soldater og troldmænd.

Full Control udvikler strategispil baseret på Unity-motoren, som kom i en ny version i sidste måned. Unity er også en dansk opfindelse, selvom firmaet bag nu har sit hovedkontor i USA.

Der er allerede udgivet en kort teaser-trailer med det nye Space Hulk spil, der skal være færdig til næste år til Windows, Mac og iOS.

Space Hulk er et brætspil for to personer, hvor man udkæmper kampe mellem rumsoldaterne Space Marines og de Alien-lignende uhyrer Genestealers i en gammel og mørk rumstation. Det blev første gang udgivet i 1989 og den tredje version kom i 2009.

Ifølge den officielle pressemeddelelse kommer det nye danskudviklede computerspil til at ligne det oprindelige brætspil. Det bliver også turn-baseret, hvor spillerne altså skifter til at flytte figurerne.

Man kan spille med computeren som modstander i 12 single-player kampagner og der er også en multi-player modus, der fungerer på tværs af platforme. Desuden kommer en level-editor, så man kan designe sine egne baner.

"Jeg har altid ønsket at genskabe denne bid af Warhammer 40,000 som et computerspil lige siden jeg spillede brætspillet for årtier siden. Nu kan vi endelig vække brætspillet til live i flot 3D med skræmmende Genestealers og mægtige Terminators der kæmper for menneskeheden," siger Thomas Hentschel Lund fra Full Control.

Det danske firma har allerede udviklet strategispil som "Tactical Soldier - Undead Rising" og senest "Frontline Tactics".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.