Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Microsoft dropper rent direkte salg: Nu sender vi Surface ud i butikkerne

Softwaregiganten bebuder, at Surface RT også vil blive solgt gennem butikker. Se hvornår den kommer til Europa.

Microsoft har tilsyneladende droppet den rene onlinestrategi på deres nye tablet Surface i RT-versionen. Selskabet har netop offentliggjort planer om, at Windows RT skal sælges gennem flere store kæder i Europa.

Hovedtanken har været, at Surface RT, som kører på en ARM-processor, primært er målrettet private, mens den kommende Surface Win 8, der kører på Intel-processorer, i højere grad er målrettet erhverv.

Microsoft har derfor i USA kørt med en strategi, hvor Surface RT i starten kun har kunnet købes i Microsofts onlinebutik eller i særlige Microsoft-butikker.

Men nu sender Microsoft altså deres RT-version af Surface ud gennem retail-butikker. Først på de engelsktalende markeder - siden i resten af verden.

Det er ikke klart, hvordan og hvornår Surface bliver solgt i Danmark. Men Microsofts tablet-computere kommer sandsynligvis til Danmark først i det nye år, hvor Microsoft har bebudet, at den sættes til salg i Europa.

Der er heller ikke endnu nogle detaljer om, hvilke butikker i Danmark, der får lov til at sælge Surface RT og om den kommer i almindelig distribution.

Der er dog forlydender om, at Elgigantens moderselskab, engelske Dixons, ligger i forhandlinger med Microsoft om at sælge Surface i Storbritannien. En lignende handel vil være sandsynlig på det danske marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.