Artikel top billede

Danske distributører begejstret for ny Office

"Klogt", lyder det fra distributørerne, som ser frem til, at de med ny distributionsmodel får deres del af kagen.

Efter lanceringen af Microsofts nye version af Office-pakken er distributører og forhandlere igen blevet en fuldgyldig del af salgsstrategien for it-verdenens mest dominerende softwareprodukt.

Sådan lyder vurderingen fra landets to største it-distributører, som ser frem til, at de ligesom resten af it-kanalen nu får en bid af Office-kagen.

"Den gode nyhed for kanalen er, at Microsoft har erkendt, at man ikke kan bypasse kanalen, og at der er brug for distributører og forhandlere for at få den nye version ud i markedet. Nu får man mulighed for at levere Office både on og off premise. Det giver den fleksibilitet, som kunderne har brug for," lyder det fra Thomas Christensen, chef for Tech Datas enterprise-forretning (Azlan).

Med den nye Office-version er Microsoft gået et stort skridt i retning af en sammensmeltning af den traditionelle software og cloud-versionen, som markedsføres under navnet Office 365. Men for it-kanalen vejer det lige så tungt, hvordan Microsoft vil bringe Office til markedet - og ikke mindst, hvilken rolle Microsoft tiltænker distributører og forhandlere.

Hos Also Actebis mener nordisk direktør Torben Qvist, at Microsoft har vurderet, at salg gennem kanalen lige nu er den bedste måde at gøre Office tilgængelig på markedet.

"Det er klogt gjort. Microsoft tror, at det er den form for tilgængelighed, som kunderne efterspørger. Men man vil løbende se på, hvordan kunderne reagerer, og jeg tror ikke vi har set den endelige model for salg af de forskellige Office-produkter," siger Torben Qvist.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.