Artikel top billede

Dansk Surface-lancering bliver en lukket fest

Microsoft satser på retailkæder, når den nye tablet-computer kommer i handlen den 14. februar.

Som ventet bliver det retail-forhandlere, der skal agere frontsoldater for Microsofts tablet-computer Surface Windows RT, når den lanceres på det danske marked den 14. februar. Dermed har Microsoft i første omgang fravalgt mindre og lokale forhandlere som spydspids for den nye tablet-computer.

Microsoft oplyser i en pressemeddelelse, at Surface bliver tilgængelig i de tre butikskæder Fona, Expert, og Computercity, som på landsplan har mere end 100 butikker. Surface vil desuden kunne købes i Microsofts egen online-butik, Microsoft Store.

Den ansvarlige for Microsofts retailsalg, Claus Due, siger i en kommentar, at man har lagt vægt på, at kunderne hos de udvalgte forhandlere får en kompetent demonstration af det nye produkt.

"Det er vigtigt, at Surface fra start er et produkt, som kan prøves og blive demonstreret af de bedste butikansatte med kunden i centrum. At Fona, Expert og ComputerCity med deres gode butikker, beliggenheder samt kompetente ansatte vil være de første, som sælger og markedsfører dette produkt til danskerne, er den bedst mulige start," siger Claus Due.

Hos de tre butikskæder ser man frem til Surface-lanceringen.

"Vi har gennem nogen tid haft en solid efterspørgsel på produktet, og vi mener, at Surface passer rigtig godt i vores sortiment. Tablets er salgsmæssigt i kraftig vækst, og forbrugerne er interesseret i løsninger, der kan dække flere behov, uanset om det er til underholdning eller til mere seriøst brug," lyder det fra Kim Lauritsen, salgsdirektør i Fona.

Hos Computercity og Expert hæfter de salgsansvarlige sig ved, at Surface giver nye muligheder for at kombinere fritid og arbejde.

"Ydermere har Surface et nyt og gennemtænkt design, som ikke er set tilsvarende inden for dette produktområde," siger Lasse Schneider fra Computercity.

Ud over Fona, Expert og Computercity forhandler Microsoft i disse dage også med Elgigantens nordiske moderselskab Elkjøp og de britiske ejere i Dixons om at få Surface på hylderne. Det er dog ikke forventningen, at Elgiganten vil nå at være klar til at præsentere Surface til den danske premiere.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere