Artikel top billede

Veteran starter ny hardwarebutik

Lave priser og god service er ledetråden for nystartet hardwarebutik, som vil lægge sig i smørhullet mellem Atea og mindre løsningsforhandlere.

"Vi er kommet rigtig godt fra start, så vi lander nok med en omsætning på 18-20 millioner kroner her i vores første kvartal. Jeg forventer, at vi når en årsomsætning på 50 millioner. Men hvis det fortsætter, som det er startet, når vi også højere op."

Sådan lyder det optimistiske budskab fra den tidligere Atea-supersælger Frederik Bentler. Han startede kort før jul forhandleren Hardwarehippo, som med base i Holte nord før København ud over hardware også vil satse på salg af standardsoftware.

41-årige Frederik Bentler var frem til 2010 ansat hos Atea, hvor han nåede at være i 12 år. Men efter et par kortvarige job hos blandt andet det daværende 2ig er han altså nu sprunget ud som selvstændig.

Bentler har allieret sig med en tidligere kollega Jesper Alding, som han kender fra sin fortid i Systemforum og Topnordic. Og i dag starter endnu en sælger.
 
"Det vakuum, vi ønsker at fylde, ligger mellem Atea, som kan levere de rigtige priser, men de kan have lidt svært ved at levere den bedste service. Kunderne føler lidt, at de kommer ind i et stort maskineri. Sådan skal det ikke være hos os," siger Frederik Bentler.

Han fortæller, at de første par måneder i firmaet har budt på meget salg af især Lenovo og Hitachi. Men porteføljen dækker ifølge Hardwarehippos hjemmeside mere end 30 producenter.

Firmaet har i opstartsfasen fået god hjælp fra distributøren Tech Data, hvis nyudnævnte direktør Claus Gregersen også er en gammel bekendt af Bentler.

"Tech Data har givet mig god hjælp og gode vilkår i opstartsfasen," fortæller Frederik Bentler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere