Artikel top billede

Boston lukker sit jyske kontor

Det duer ikke at sidde på et kontor og ringe til kunderne, lyder det fra distributøren.

Boston Distribution opgiver sit jyske kontor for alene at satse på at servicere kunder i hovedlandet med kørende sælgere.

"Vi lukker kontoret i Hedensted. Vi er ikke interesserede i at sidde inde på kontoret og modtage ordrer. I stedet skal vi være ude hos kunderne og vise dem nye produkter," siger Boston-direktør Christian Banzhaf.

Den østjyske afdeling blev oprettet for halvandet år siden, efter at Boston købte resterne af konkursboet efter Fredericia-distributøren Dataline. Dengang fulgte to af Datalines ansatte med over i Boston. Men ifølge Christian Banzhaf har kontoret ikke fungeret efter hensigten.

"Vi har haft det her kontor, som skulle være ubemandet, men som skulle bruges til at holde kundeseminarer. Men det blev ikke rigtig brugt til andet end at ringe fra, og det var ikke det, der var meningen," siger Christian Banzhaf.

I forbindelse med lukningen har Boston "stoppet samarbejdet" med Marianne Pedersen, som i sin tid var direktør i Dataline. To andre medarbejdere fortsætter dog som kørende sælgere, der arbejder fra deres bopæl.

"Vi har valgt at se på, hvad vi fik mest ud af, så vi er blevet enige om, at Marianne skulle stoppe," siger Christian Banzhaf.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere






Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.