Artikel top billede

iPod'ens far har lavet en sexet røgalarm - se den her

Hvis din røgalarm er en pest - køb en Nest.

Bip... bip... bip.

Hader du også at blive vækket af denne lyd om natten, fordi din røgalarm skal have skiftet batteri?

Så bør du tage et kig på denne nye røgalarm, der er udviklet af iPod'ens far, Tony Fadell.

For få år siden forlod han sit sikre job hos Apple for at stifte sin nye virksomhed Nest, der i første omgang udviklede en intelligent termostat.

Røgalarm i Apple-stil

Nu har Nest udvidet sin produktlinje med noget så kedeligt som en røgalarm. Men i bedste Apple-stil har han sat både design og brugeroplevelsen i højsædet.

Alarmen, der hedder Nest Protect, kan sluttes til dit Wi-Fi-netværk, og når alarmen er ved at løbe tør for batteri, bliver du ikke generet af bip-lyde.

I stedet får du en reminder på din smartphone eller tablet, og du bliver ligeledes alarmeret på din smartphone, hvis Nest Protect registrerer røg eller forhøjet CO2-niveau i dit hjem, når du ikke er hjemme. 

Undgå køkken-panik

De fleste af os har nok også prøvet at stå i køkkenet og opleve, at røgalarmen går amok, fordi noget er brændt på.

Men brænder maden på, vil Nests Protect ikke gå i gang øjeblikkeligt. I stedet fortæller en rolig stemme dig, at der er røg i køkkenet, og du kan nå at afværge den forestående alarm-sirene ved at vifte afværgende med hånden under alarmen, der også har indbygget bevægelsessensor.

Designet minder om en Mac Mini eller et Apple-TV. Dog med den forskel, at den nederste del har fået påmonteret en højtaler samt en lysende ring. Når ringen lyser grønt, kan du se, at enheden virker, og at der ikke er nogen fare på færde. Når den lyser gult, fortæller den, at der er en situation, du skal være opmærksom på, mens den lyser rødt, når der er registreret en alvorlig situation.

Røgalarmen  kommer til at koste 129 dollar, hvilket svarer til lidt mere end 700 kroner. Den kan forudbestilles allerede nu, hvis du bor i Nordamerika eller Storbritannien, men Nest sender desværre endnu ikke til kunder i Danmark.Læs også:

Lås døren op med telefonen: Nu kommer smartphone-låsen til Danmark 

Nu kommer den: Genial smartphone-lås skal holde indbrudstyve ude 

De her gadgets gør dit hjem meget mere intellligent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.