Artikel top billede

Googles fremtidsbriller får designtwist og gøres klar til salg

Google nærmer sig lancering af sine sci-fi briller ved navn Glass. Samtidig er der foretaget ændringer af designet, der imødekommer noget af den kritik, som prototyperne har været udsat for.

Google Glass nærmer sig et færdigt produkt.

De futuristiske briller har længe eksisteret som prototype og i en Explorer Edition, som særligt udvalgte amerikanere har kunnet købe og prøve. 

Men nu er Google klar med en ny version af Glass, der byder på mindre designændringer.

Blandt andet kan høretelefoner nu kobles til brillerne, hvilket skal give bedre lyd, og det er en tiltrængt opgradering, hvis man spørger flere anmeldere og testere af Explorer Edition.

De har netop tidligere klaget over, at det kunne være svært at høre, hvad der bliver sagt under eksempelvis en telefonsamtale.
Især hvis man befandt sig i støjende omgivelser.

Samtidig har Google foretaget en anden justering af Glass, som gør det muligt at hæfte brilleglas med styrke til rammen.

Det skal komme de folk til gode, som i dag allerede bruger briller, så de ikke er tvunget til at have Google Glass på - og derudover deres egne briller.

Flere kan prøve nu

Ifølge TheVerge skulle Google også have sat turbo på produktionen af brillerne, og personer, som allerede har Explorer Edition, kan nu invitere op til tre venner til også at prøve søgegigantens sci-fi briller.

De skal dog stadig smide 1.500 dollar, cirka 8.100 kroner, for at få fingre i Google Glass.

Det forventes, at den første færdige version af Google Glass er i butikkerne i løbet af 2014, og der er store forventninger til produktet.

Hit eller flop?

Google Glass bæres ligesom et par briller, men et display er skudt frem foran det højre øje.

Med talekommandoer kan du sende mail samt tage billeder og video takket være det indbyggede kamera, der er placeret i fronten på Google Glass.

Displayet kan også vise informationer og eksempelvis navigation, ligesom du kender fra din smartphone.

Du kan se nogle af de tekniske specifikationer for Glass her

Det er et meget åbent spørgsmål, om de futuristiske briller vil ende som et gigantisk flop, eller de går hen og bliver en banebrydende innovation, der ændrer den måde, som vi er vant til at bruge mobilteknologi på.

Hvad mener du? Skal du have Google Glass, eller er brillerne helt håbløse? Kommentarfeltet er åbent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere