Artikel top billede

Googles fremtidsbriller får designtwist og gøres klar til salg

Google nærmer sig lancering af sine sci-fi briller ved navn Glass. Samtidig er der foretaget ændringer af designet, der imødekommer noget af den kritik, som prototyperne har været udsat for.

Google Glass nærmer sig et færdigt produkt.

De futuristiske briller har længe eksisteret som prototype og i en Explorer Edition, som særligt udvalgte amerikanere har kunnet købe og prøve. 

Men nu er Google klar med en ny version af Glass, der byder på mindre designændringer.

Blandt andet kan høretelefoner nu kobles til brillerne, hvilket skal give bedre lyd, og det er en tiltrængt opgradering, hvis man spørger flere anmeldere og testere af Explorer Edition.

De har netop tidligere klaget over, at det kunne være svært at høre, hvad der bliver sagt under eksempelvis en telefonsamtale.
Især hvis man befandt sig i støjende omgivelser.

Samtidig har Google foretaget en anden justering af Glass, som gør det muligt at hæfte brilleglas med styrke til rammen.

Det skal komme de folk til gode, som i dag allerede bruger briller, så de ikke er tvunget til at have Google Glass på - og derudover deres egne briller.

Flere kan prøve nu

Ifølge TheVerge skulle Google også have sat turbo på produktionen af brillerne, og personer, som allerede har Explorer Edition, kan nu invitere op til tre venner til også at prøve søgegigantens sci-fi briller.

De skal dog stadig smide 1.500 dollar, cirka 8.100 kroner, for at få fingre i Google Glass.

Det forventes, at den første færdige version af Google Glass er i butikkerne i løbet af 2014, og der er store forventninger til produktet.

Hit eller flop?

Google Glass bæres ligesom et par briller, men et display er skudt frem foran det højre øje.

Med talekommandoer kan du sende mail samt tage billeder og video takket være det indbyggede kamera, der er placeret i fronten på Google Glass.

Displayet kan også vise informationer og eksempelvis navigation, ligesom du kender fra din smartphone.

Du kan se nogle af de tekniske specifikationer for Glass her

Det er et meget åbent spørgsmål, om de futuristiske briller vil ende som et gigantisk flop, eller de går hen og bliver en banebrydende innovation, der ændrer den måde, som vi er vant til at bruge mobilteknologi på.

Hvad mener du? Skal du have Google Glass, eller er brillerne helt håbløse? Kommentarfeltet er åbent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.