Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

MobilePay dropper Apple Watch, ikonisk iPhone og andre populære smartphones: Se dem her

MobilePay stopper understøttelsen af gamle Apple- og Android-telefoner. Betalings-appen fjerner desuden understøttelsen af Apple Watch.

Er du ejer af en gammel Apple- eller Samsung-telefon kan det snart være slut med at sende og modtage penge ved hjælp af MobilePay.

Den Danske Bank-udviklede betalings-app lukker nu to systemer ned, og nedlukningen rammer både Apple- og Android-brugere.

Der er tale om, at styresystemerne Android 4.4 til Android 4.4.4 og iOS 9 ikke længere vil være understøttet.

"Æv, en sur melding. Igen er det den tid på året, hvor vi er nødt til at melde om lukning af gamle styresystemer. Udover Android 5 siger vi også snart farvel til iOS 9," skriver Peter Gregersen, Lead UX designer hos MobilePay på Twitter.

Peter Gregersen har efterfølgende korrigeret sit tweet i kommentarsporet på Twitter, da det ikke er Android 5.0, men Android 4.4 til Android 4.4.4, som ikke længere vil blive understøttet.

Det betyder, at blandt andet den ikoniske iPhone 4, den sidste iPhone som Steve Jobs nåede at introducere, samt ældre iPhone-modeller ikke længere vil blive understøttet.

Heller ikke Samsungs Galaxy S3 og ældre S-modeller fra selskabet vil blive understøttet.

Læs også: Mobilepay sender ved fejl besked til 1,6 millioner brugere

Stopper også understøttelse af Apple Watch

I forbindelse med den seneste opdatering af Mobilepay ved navn version 4.10.0 er understøttelen af Apple Watch desuden blevet skrottet.

Det fremgår af en besked fra Mobilepay i forbindelse med opdateringen I App Store.

"I denne version har vi besluttet at fjerne understøttelsen af Apple Watch, der gennem længere tid har drillet. Tak til alle jer, der har været med på rejsen," står der i beskeden, som er signeret af Mobilepay-udvikleren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere