Ugen i tech: Efterårs-trend: Nu begynder de første corona-gadgets at dukke op / BeoPlay’s nyeste headset satser på at være et ’historisk mesterværk’ / Planerne for Nintendos Switch-afløser tager form

Ugen i tech: Efterårs-trend: Nu begynder de første corona-gadgets at dukke op / BeoPlay’s nyeste headset satser på at være et ’historisk mesterværk’ / Planerne for Nintendos Switch-afløser tager form

Efterårs-trend: Nu begynder de første corona-gadgets at dukke op
Mens corona-pandemien udfordrer sundhedsvæsener, økonomier, samfund og immunsystemer øjner andre muligheder i behovet for at værne sig mod coronavirussen.

Det gør blandt andet sydkoreanske LG, med sin første batteridrevne mundbind, som forbinder blæsere og HEPA-filtre sammen i ’PuriCare Wearable Air Purifier’.

Her leveres den høje filtreringsevne fra to H13-filter (op til 99,95 procents filtrering) sammen med batteridrevne blæsere, der kan øge luftgennemstrømningen i op til otte timer.

Sættes effekten op til det maksimale, dratter driftstiden ned til to timer.

LG’s er et af de mere højteknologiske bud på gadgets, der vil tage kampen op med corona-plagen.

Andre bud er Immutouch’s smart-armbånd, der advarer brugeren, når hånden komme for tæt på ansigtet eller det mere lavteknologiske ’SqueezyBand’ armbånd, der gemmer på en håndsprit-dispenser.

BeoPlay’s nyeste headset satser på at være et ’historisk mesterværk’
Den danske hifi-specialist fra Struer fejrer sine 95 år som virksomhed med lanceringen af hvad selskabet kalder ’sit fineste headset nogensinde’ - headsettet BeoPlay H95.

"Beoplay H95 er et destilat af de bedste elementer af B&Os lyd, design og håndværk - en forbedring af høretelefonen, der højner vores 95 års arv af høje standarder," fortæller Bang & Olufsens VP of Product Management Christoffer Poulsen.

Her forenes flader i lækkert skind, tekstil og elementer i børstet aluminium. En særlig detaljer ved puderne er indlæg i memory-skum belagt med lammeskind.

Selve lyden levere af en 40mm neodynium driver som sammen med et arsenal af mikrofoner og teknik leverer aktiv støjreduktion, der kan tilpasses omgivelserne.

Batteriet sikrer op til 38 timers drift med den aktive støjreduktion slået til.

H95 får salgsdebut 10. september med en vejledende udsalgspris på 6.000 kroner.

Læs også: Sennheiser Momentum True Wireless 2 leverer storslået lyd – men det er ikke et headset for alle

Planerne for Nintendos Switch-afløser tager form
Nintendos populære Switch konsol står overfor en opgradering i de kommende måneder ifølge finansmediet Bloomberg.

I begyndelsen af 2021 vil den japanske spilgigant være klar med en afløser, lyder det. Her vil Nintendo se på blandt andet muligheden for at levere grafik i 4K sammen med forbedret grafik.

Med de fornyede kræfter vil der samtidig tilbydes en ny portefølje af spil, som delvist vil gøre op for årets relativt få udgivelser, skriver The Verge.

Det vil være den første performance-opdatering siden marts 2017, hvor Nintendo tog markedet med storm med sin bærbare spillekonsol.

I foråret 2019, blev Switch overhalet til sin nuværende version. Her blev der dog udelukkende arbejdet på at forbedre driftstiden og i at gøre enheden mere kompakt.

Se også: Anmeldelse af Super Mario Maker 2: Nintendo forærer hele den magiske værktøjskasse vækmest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.