Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nu slippes der førerløse taxaer løs på de kinesiske gader

Beijings gader får en mindre flåde af førerløse taxier at benytte sig af.

Den kinesiske tech-gigant Baidu slipper en lille eskadrille af førerløse taxier ud i den kinesiske hovedstad, Beijing.

Virksomheden, som ofte beskrives som en kinesiske pendant til software-giganten Google, er nu i stand til at trille omkring med betalende passagerer, skriver nyhedsbureaet AP, om end der vil være en vært ombord på passagersædet, for at imødekomme ved nødssituationer, lyder det.

Op til 10 af de såkaldte ’Apollo’ køretøjer vil kunne operere på en gang og dække et areal på tre kvadratkilometer hver, hvor de vil samle passagerer op ved forudbestemte stoppesteder, lyder det. Bilen vil først køre efter at sikkerhedsselen er klikket fast.

Prisen for en tur lyder på 30 yuan, eller godt 28 kroner, for passagerer mellem 18 og 60 år. En tur kan bestilles igennem en dedikeret app kaldet ’Apollo Go’.

Indtil videre har Baiduk kørt med over 210.000 passagerer fordelt på tre kinesiske byer via Apollo-tjenesten. Robot-taxierne har dog hidtil haft en fører ombord, til at overtage styringen om nødvendigt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.