Artikel top billede

(Foto: Photo by Christopher Gower on Unsplash)

Er du PHP-udvikler? Her er 10 job, som du kan søge lige nu

Vi har udvalgt 10 spændende php-job til dig. Søg dem nu - her.

I denne uge har vi fokus på PHP udvikling. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som WaveCrest, Pharma Nord og Sport 24.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Bloom søger senior PHP-udvikler, Silkeborg

Vi søger en dygtig og erfaren PHP-udvikler til vækst virksomhed i Silkeborg Her vil du få en unik mulighed for at sætte dit præg og tage ansvar.

Hvis du har ambitioner om at påtage dig DevOps-opgaver, så har du også mulighed for det.

Du er skarp til både PHP, MySQL og gerne JavaScript, HTML, JQuery samt Bootstrap. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med Laravel samt DevOps teknologier.

Det er vigtigt, at du kan tænke "ud af boxen" i din softwareudvikling, og at du mestrer kodning af enkle og smarte løsninger i et it-system med mange spændende udfordringer.

Det er ligeledes vigtigt hos Timesafe, at der hele tiden tænkes i at levere brugervenlige løsninger.

Om du er selvlært eller har en formel teknisk uddannelse bag dig har mindre betydning, men det er vigtigt, at du brænder for at udvikle rigtig god software, der gør hverdagen nemmere og bedre for brugerne.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger PHP-udvikler, Vejle

Vil du gerne være med til at forbedre arbejdsflowet i Pharma Nord og vores 25 datterselskaber?

Lige nu søger vi en PHP-udvikler til vores it-afdeling i Vejle, der blandt andet skal være med til at videreudvikle og vedligeholde vores interne systemer. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

Vi udvikler løbende vores kompetencer og i den forbindelse er det vigtigt at sikre sammenhæng mellem vores systemer, struktur og fremtidens teknologier. Du vil primært komme til at arbejde med PHP, Javascript, MySQL og et Yii framework.

Din uddannelsesbaggrund er vi åbne overfor. Det vigtigste er, at du løsningsorienteret og god til at at gøre komplekse processer simple.

Derudover er det også vigtigt, at du er god til at samarbejde – både med kollegaer i it-afdelingen og på tværs af organisationen.

Læs hele annoncen her.

Jysk søger Drupal/PHP developer, Brabrand

Are you passionate about building software and do you have experience with Drupal? Can you develop in a complex core system? Are you a master in PHP?

Then you might be the person we are looking for.

As a developer you will play an important role in implementing the online shops that are used in 28 countries by more than 100 mio. customers. This demands fast response times that make customers want to use the site.

You will join our web development team in a large international corporation and collaborate with several business units. You will work closely together with our JAVA team.

We expect that you have a background in computer science and professional experience doing web development.

Læs hele annoncen her.

WaveCrest søger fullstack Laravel udvikler, København

Er du en skarp PHP-udvikler med godt kendskab til Laravel, og vil du være en del af en voksende virksomhed, der arbejder for at skabe de bedste digitale rammer indenfor field marketing branchen?

Så er stillingen som fullstack developer hos WaveCrest måske noget for dig.

Vores system hedder SaleMate. Allerede nu servicerer vi en lang række store brands i syv forskellige lande i Europa – og vi er nu klar til den store internationale skaleringsrejse.

Systemet håndterer planlægning af kampagner, indsamling af data i butikkerne samt dataanalysering og rapportgenering.

Den nuværende version af SaleMate er udviklet i native PHP 8, som nu skal underlægges en stor omskrivningsproces til en mere moderne og udvidelsesvenlig platform.

Du vil herved få muligheden for at være med helt fra starten, når systemet skal opbygges påny og sætte dit eget præg på udviklingen. Du vil blive ledsaget af dygtige medarbejdere, der hjælper til både med koden og forståelsen af det forretningsmæssige i systemet.

Læs hele annoncen her.

Det Danske Filminstitut søger dygtig softwa­re­ud­vik­ler, København

Brænder du for udvikling i et kreativt miljø? Er du skarp til både kode og analyse? Og har du lyst til at skabe løsninger i et levende filmhus, med mange spændende opgaver og teknologier? Så vil vi gerne høre fra dig!

Dine primære ansvarsområder vil være at udvikle Filminstituttets kernesystemer, hvor du sammen med et udviklingsteam både får ansvaret for konkrete udviklingsleverancer, og deltager i analyse og design af nye løsninger.

Det omfatter bl.a. databaseløsninger, integration (webservices) og udvikling af nye web-tjenester og applikationer.

Du skal i høj grad kunne arbejde selvstændigt med programmering, men også have evnen og lysten til udvikling af systemer fra idé- og konceptfase til idriftsættelse i dialog og samarbejde med husets projektledere og brugere samt eksterne samarbejdspartnere.

I stillingen er det vigtigt, at du forstår forskellige målgrupper, at du kan sætte dig i brugerens sted, og med forretningsforståelse finde pragmatiske løsninger i spændingsfeltet mellem sikkerhed, økonomi og drømmesystemet.

Læs hele annoncen her.

BlackstoneOne søger fullstack softwa­re­ud­vik­ler, Virum

Kan du se dig selv som en del af en ny, anderledes og ambitiøs virksomhed med iværksætterånd? En virksomhed som ønsker at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og derfor har indført firedages arbejdsuge – så læs videre her.

Som vores nye kollega skal du have lyst til at tage med på en rejse. En rejse, som helt sikkert bliver noget ud over det sædvanlige.

Du skal være med til, sammen med teamet, at præge udviklingen af BlackstoneOne og skabe nye og spændende muligheder i fremtiden for it-sikkerhed.

Er du en utrolig skarp og selvkørende full stack softwareudvikler med min. to års erfaring, som synes at it-sikkerhed er det, du skal beskæftige dig med i fremtiden?

Har du lyst til at arbejde som softwareudvikler i en ny og anderledes vækstvirksomhed, der til trods for vores uge alder rummer mange års erfaring, har styr på den menneskelige vinkel og ser en ære i at arbejde anderledes?

Så er du den person, vi søger!

Læs hele annoncen her.

Goodwings søger senior PHP backend developer, København

You’re an experienced backend developer looking to make an impact. We’re a tech start-up turning travel into a force for climate change mitigation. Let's team up to help the planet.

You’re a seasoned coding pro with deep knowledge of infrastructure, databases, and all things backend. You’re a mental acrobat, driven by autonomously working through complicated challenges until the right solution becomes clear. You’ve seen bad code in your career, so you know the importance of good code and how to achieve it using all the tools in your belt.

You enjoy being part of a well-functioning team and learning from talented colleagues – that is, as long as you have the freedom to manage your time, tasks, and projects your way.

Our office environment is informal but serious. We’re here to change the world, and we want the journey to be as pleasant as possible.

Læs hele annoncen her.

Operate Technology søger we­b­ud­vik­ler til PHP-opgaver, København

Operate Technology søger en webudvikler til udviklingsopgaver i virksomheden, som er en del af ét af Danmarks bedste og største kommunikationshuse.

Vi skal bruge en ny kollega, der arbejder bredt med løsninger indenfor webudvikling, men også gerne med en sideløbende interesse for andre teknologier.

Vi forventer at du er kendt i ét eller flere af de populære CMS’er og platforme på markedet, som er baseret på PHP, men uden direkte krav til nogle enkeltstående.

Vi er et hus som elsker standarder og solide løsninger, men står ikke i vejen for spændende opgaver, som kræver udvikling fra bunden.

Udvikle og vedligeholde funktionalitet til vores godt og vel 100 forskellige kunders hjemmesider og intranet, som primært kører på vores egne Drupal-platforme.

Vi arbejder med et solidt, teknisk fundament og du vil få en mulighed for at præge den fortsatte udvikling og dermed præge fremtidige løsninger.

Vores kunder og primære målgrupper spænder bl.a. indenfor medlemsforeninger og interesseorganisationer, til større myndigheder, fonde, fagforeninger og en række forsyningsselskaber.

Læs hele annoncen her.

Sport 24 søger senior PHP backend developer, Silkeborg, Aalborg eller Vejen

Vil du være med til at bygge Danmarks største sportsbutik på nettet? Sport 24 søger lige nu dig, der gerne vil inddrages i beslutninger og arbejde med noget, der skaber værdi. Du er passioneret omkring e-commerce webudvikling og har et agilt mindset.

Du skal derfor trives med open source-produkter og det er et plus, hvis du har særlig ekspertise i DevOps processer eller interesse for at sætte dig ind i det, så vi kan automatisere release processer og optimere infrastrukturen i AWS cloud.

Løsningen er baseret på Magento 2.4, så det er også et plus, hvis du har erfaring her.

Du får en arbejdsdag, hvor du enten arbejder på hovedkontoret i Silkeborg eller på et af vores satellitkontorer i Aalborg eller Vejen.

Sammen med et stærkt hold udviklere og UI/UX-konsulenter skal du være med til at udbygge, skalere og optimere websiderne til Sport 24 og Hshop, så de hænger sammen med butikkerne. Samtidig er vi i fuld gang med at udbygge med onlinesalg i flere lande.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger lead PHP-udvikler, Odense

Kunne du tænke dig at udvikle komplekse digitale læringsplatforme og smukke løsninger i Linux-miljø?

Hvis du har passion for kvalitet i open source-udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet, kunne du helt sikkert trives i dette job hos vores kunde Praxis.

Udviklingsafdelingen har travlt med spændende opgaver på deres kontor i Odense, og de ønsker at styrke deres Moodle team med en dygtig PHP udvikler, som vil tage leadrollen i teamet og som elsker at arbejde langsigtet med produktforædling.

Som lead PHP-udvikler kommer du til at spille en afgørende rolle i udviklingen af disse digitale læringsplatforme.

Både på nye features og vedligeholdelse af eksisterende standardløsning samt white label løsninger for store virksomheder. Dette sker ofte ud fra kundens løse ide´er, hvor du kommer med input til den tekniske løsning, og løser dem sammen med teamet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.