Artikel top billede

(Foto: Jida Li)

Lego og Epic Games går sammen om metaverse til børn

"Metaverse" er et ord, som er på alles læber i disse dage, og nu skal børnene også være med. Spil- og legegiganterne Epic Games og Lego går nu sammen om at skabe metaverse for børn.

Nu går legetøjs-giganten Lego sammen med spilproducenten Epic Games for at udvikle et metaverse til børn.

I en pressemeddelelse skriver Lego:

"Lego Koncernen og Epic Games annoncerede i dag, at de indgår et langsigtet partnerskab for at forme metaversets fremtid, så det bliver sikkert og sjovt for børn og familier. De to virksomheder vil samarbejde om at skabe en inspirerende, kreativ og engagerende digital oplevelse, som børn i alle aldre kan nyde sammen."

Lego-koncernen og Epic Games har aftalt tre principper, som skal sikre, at det digitale univers de sammen udvikler, giver engagerende legemuligheder på en sikker måde:

- Beskyt børns ret til at lege ved at gøre sikkerhed og trivsel til en prioritet.

- Beskyt børns privatliv ved at sætte deres tarv i første række.

- Støt børn og voksne med værktøjer, der giver dem kontrol over deres digitale oplevelse.

I pressemeddelelsen lyder det desuden:

"I takt med, at metaverset udvikler sig, ændrer det måden, hvorpå mennesker mødes, leger, arbejder, lærer og interagerer i en virtuel 3D-verden. Lego Koncernen og Epic Games vil kombinere deres omfattende erfaring for at sikre, at den næste udgave af internettet fra starten er designet med børnenes trivsel i tankerne."

Om partneren Epic Games skriver Lego:

"Epic Games har ekspertise inden for opbygning af kreative værktøjer og medrivende verdener, der er åbne og tilgængelige for spillere og programmører overalt."

Hvad tidshorisinten er på projektet melder ingen af selskaberne ud.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere