Top 100:Her er de 69 bedste danske it-konsulenthuse lige nu: Se listen

Artikel top billede

(Foto: Apple)

Nu kan du testkøre Apples spritnye iOS og MacOS – sådan henter du det nye software

IOS 16, iPadOS 16 og spritnye version af WatchOS og MacOs er klar til at blive afprøvet.

Apple er klar med dugfriske versioner af sine styresystemer til iPhone, iPad og Mac-enheder – vel at mærke i åbne betaversioner, som i sagens natur ikke helt færdigbagt.

Her kan du få mulighed for at afprøve de allernyeste funktioner, som Apple vil integrere i sine enheders styresystemer en gang i efteråret.

Opdateringerne rummer den nye version af iOS 16, hvor man blandt andet kan glæde sig til omsider at slippe for de irriterende captcha-login, hvor man skal identificere ting som brandhaner og tog for at logge ind, nye multitasking-muligheder i iPadOS 16 samt en omsiggribende overhaling af, hvordan passwords håndteres blandt andet det nye MacOS Ventura.

Læs også: Få overblikket: Her er de 15 vigtigste iOS-nyheder, der snart kommer til din iPhone

Sådan får du fingrene i det nye software

Vil du være først med på de nye Apple-noder, skal du tilmelde dig Apples Beta-program. Det gør du ved at slutte dit Apple ID til programmet på følgende side.

Bemærk, at beta-software per definition ikke er så gennemtestet, som den endelige version, der står til at udkomme om nogle måneder.

Den åbne beta-version er dog tredje udgave af systemerne, som hidtil har eksisteret som lukket beta.

Med overhalingerne vil Apple samtidig lade en række enheder ude i kulden, som ikke længere står til at blive opdateret med de nyeste funktioner og features.

Der er tale om 15 enheder i alt, som derfor står til at gå på pension. Heriblandt finder du flere populære iPhone og iPad modeller.

Få oversigt over dem her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital