Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Bærbart lydsystem til bilen

JBL Trip muliggør håndfri opkald, streaming af musik samt brug af din
smartphones navigationsystemer i bilen. Prisen er under tusind kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Harman kom ikke tomhændet til årets IFA-messe. Med sig havde producenten et væld af nye højttalere. Blandt disse var JBL Trip, et nyt bærbart kommunikations- og underholdningssystem til biler.

Højttaleren er designet til biler, der ikke har indbygget navigationssystem eller Bluetooth, og håndtere alt fra telefonsamtaler til navigation og streaming af musiktjenester i bilen.

JBL Trip kræver ingen installation og kan let fastgøres til solskærmen. Højttaleren håndterer stemmestyring via Siri eller Google Speech, og den effektive støjreduktion skal sikre klare og tydelige telefonsamtaler selv med åbne vinduer.

Desuden kan JBL Trip tages med fra bilen, så bilisten ikke behøver afbryde en igangværende samtale eller playliste.

JBL Trip forventes at være på markedet i september til en vejledende pris på 799 kroner.

Funktioner i JBL Trip:

• Bluetooth: Kan parres med en smartphone og nemt tage imod telefonopkald, afspille navigationssystemets stemme og streame musik (Afspiller ADAS alarmer fra iONRoad)
• Dobbelt støjreducerende mikrofon: Filtrerer baggrundslyd væk og giver krystalklare telefonsamtaler både i og udenfor bilen
• Stemmestyring: Muligheden for at stemmestyre via Siri eller Google Speech gør håndteringen nemmere
• Bærbar: Bilisten kan videreføre samtaler eller fortsætte med at lytte til sin playliste efter at have forladt bilen
• Montering med magnet: Højttaleren kan let og hurtigt, uden installation, fæstnes til solskærmen
• Genopladeligt batteri: Batteriet leverer mere end 8 timers musik, 20 timers trådløs telefonsamtale eller 800 standby-timer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere