Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Microsoft klar med Surface Book 2

Surface Book 2 er den mest kraftfulde Surface til dato.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Surface Book 2 er en kraftfuld laptop med stærk grafik og op til 17 timers batterilevetid. Den kan fås i både 13,5” og 15”, og Surface Book 2 er den mest kraftfulde Surface til dato.

Med de nyeste 8. generation Intel Dual-Core og Quad-Core-processor og NVIDIA GeForce GPU, har Surface Book 2 op til fem gange den grafiske ydeevne af den originale Surface Book.

Læs vores test af den første Surface Book her: Microsoft Surface Book [TEST]: Bærbar med begyndervanskeligheder

Alsidig maskine

Surface Book 2 er kraftfuld som en laptop, alsidig som en tablet og har friheden som et flytbart studie – alt sammen i en smukt designet enhed.

Surface Book 2 er kraftfuld nok til at køre professionel software som Adobe, Autodesk og Dessault problemfrit og spille populære PC-spil på 1080p, 60 FPS, herunder krævende titler som Forza Motorsport 7 og Gears of War 4.

Klar til Mixed Reality

Surface Book 2 tilslutter sig Surface Laptop og Surface Pro for at fuldende en stærk portfolio af devices designet til ikke blot at tillade folk at opleve Windows Mixed Reality og gaming og være produktive alle vegne, men også til at styrke artister, designere, udviklere og ingeniører til at lede den næste bølge af kreativ innovation.

De nye Surface Book 2 starter ved priser i USA fra 1.499 dollars og kan forudbestilles på det amerikanske marked den 9. november i USA, mens både pris og tilgængelighed på det danske marked oplyses indenfor den nærmeste fremtid.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere