Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny øretelefon fra OnePlus sikrer vellyden med intelligent støjreduktion

Den nye øretelefon fra OnePlus – OnePlus Buds Pro – har en avanceret støjreduktion, hvor uønskede lyde dæmpes dynamisk i realtid. Dermed skulle brugeren kunne få en skræddersyet lydoplevelse.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

OnePlus er ikke kun mobiltelefoner. I sidste uge lancerede OnePlus den hypede Nord 2 5G-smartphone. Nu kommer så den ”intelligente” in-ear-hovedtelefon Buds Pro

Øretelefonen er (selvfølgelig) trådløs, og OnePlus lover en batterilevetid på 5-10 timer med eller uden støjreduktion. Desuden er der mulighed for en personlig lyd-modus.

”OnePlus har altid været opsat på at levere den bedst mulige brugeroplevelse. Nu anvender vi vores ”Never Settle”-tilgang til bærbar lyd med OnePlus Buds Pro. Dette er vores næste skridt til at skabe en sømløs løsning for vores brugere,” lyder det fra firmaets grundlægger, Pete Lau, i en pressemeddelelse.

Ørepropper tilpasser sig selv

De nye ”buds” dæmper uønskede lyd i realtid, hvad enten det er støj i omgivelserne eller snak fra andre mennesker – det er det ”intelligente” ved nyheden. Øretelefonerne justerer selv reduktionen, så brugeren ikke forstyrres.

Hver øreprop har tre mikrofoner, der aktivt filtrerer støjniveauer på op til 40 dB efter behov. Dermed får bæreren en skræddersyet lytteoplevelse i modsætning til mere konventionelle støjreducerende systemer, mener OnePlus.

Dyb bas og tydelige opkald

Sættet har to 11 mm dynamiske drivere og Dolby Atmos-understøttelse, så du får musik, der skulle blive gengivet med rig diskant, dyb bas og krystalklar vokal.

Sammen med forbedrede støjreduktionsalgoritmer og et mekanisk design for at reducere vindstøj sikrer OnePlus Buds Pro ifølge producenten, at opkald altid står skarpt selv i larmende omgivelser.

Øretelefonen har Bluetooth 5.2-support og en forsinkelse på ned til 94 ms med Pro Gaming-tilstanden tændt, forklares det.

OnePlus Buds Pro kan forudbestilles på firmaets hjemmeside fra 18. august. Prisen bliver 1199 kroner.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Test Manager – QEA

NKT (Denmark) A/S

IT Project Manager

Saab Danmark A/S

Security Architect

JP/Politikens Hus

Netværkstekniker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere