Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye rackmonterede NAS’er kan bruges som komplet backup-løsning

Tre NAS’er ny serie fra Qnap har kort dybde og kan rackmonteres. De kan fungere som en komplet løsning til sikkerhedskopiering og har alle fire pladser til harddiske.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Qnap har netop lanceret tre nye NAS’er til rackmontering og med kort dybde – i serien TS-x64eU. Fælles for dem er, at de kan fungere som en komplet løsning til backup og gendannelse (både lokalt, offsite og i skyen). Som NAS’er har de skalerbar lagringskapacitet, og der medfølger en række – ifølge Qnap – funktionsrige apps.

De tre modeller er TS-464eU med fire harddiskbåse, TS-864eU med otte harddiskbåse og TS-864eU-RP med ligeledes otte pladser samt redundant strømforsyning. Alle TS-x64eU-modeller er udstyret med en Intel Celeron N5095/5105 quad-core-processor og har to 2,5 GbE-porte, to USB 3.2 Gen 2 10 Gbps-porte samt en 4K HDMI-udgang til multimedier og visning af virtuelle maskiner.

Gendannelse efter nedbrud

"TS-x64eU NAS-seriens kompakte design med kort dybde er en alsidig løsning til moderne virksomheder og organisationer. TS-x64eU tilføjer stor fleksibilitet til implementering af it-netværksinfrastruktur med stor ydeevne, hurtige I/O-porte og omfattende udvidelsesmuligheder. TS-x64eU tilbyder alsidige virksomhedsapplikationer og opfylder kravene til optimeret datalagring, backup, deling, genoprettelse efter nedbrud og hybrid cloud," siger Xavier Hsu, , som er product manager hos Qnap.

TS-x64eU’s processor, Celeron N5095/5105 har burst op til 2,9 GHz med Intel AES-NI-krypteringsmotor og 4 GB DDR4-hukommelse (kan opgraderes til 16 GB dual channel). Med to 2,5 GbE-porte kan TS-x64eU opnå hastigheder på op til 5 Gbps med port-trunking. TS-464eU har to M.2 PCIe NVMe-pladser til installation af NVMe SSD til cachelagring og Qtier-teknologi til automatisk niveauopdeling eller Edge TPU til optimeret AI-ydeevne. TS-864eU og TS-864eU-RP har PCIe Gen3 x2-stik til installation af et QM2-kort eller 2,5 GbE/5 GbE/10 GbE-netværkskort til udvidelse af applikationspotentialet.

Hurtigere billedidentifikation

TS-x64eU anvender det nyeste QTS 5.0-operativsystem med en opdateret systemkerne og en ifølge Qnap optimeret brugergrænseflade. HDMI 1.4b-udgangen understøtter op til 4K med 30 Hz opdateringshastighed, hvilket giver fordele, når man bruger applikationer til videoproduktion og -redigering eller ved industrielt design, der kræver høj opløsning.

TS-x64eU integrerer også Intels OpenVINO AI-motor, som sikrer hurtigere billedidentifikation. Blokbaserede snapshots gør databeskyttelse og gendannelse nemmere og afbøder truslerne fra ransomware. Og med HBS (Hybrid Backup Sync) kan man udføre backup-opgaver.

Den nye serie fås nu, og priserne starter ved 4960 kroner ekskl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere