Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Apple kommer måske med virtual reality meget snart

En registrering af varemærket RealityOS peger på, at Apple vil introducere virtual reality i nær fremtid. Måske allerede til World Wide Developer Conference, som afholdes i næste uge.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Apple har arbejdet med Augmented Reality i mange år og meget tyder på, at de også har puslet med Virtual Reality bag kulissen. Sidstnævnte bliver måske snart meget mere konkret.

En nylig registrering af varemærket RealityOS har sat rygtemaskineriet i gang. Samme navn er nemlig tidligere fundet i kildekode hos Apple.

Flere tegn

Parker Ortolani, som har postet registreringen på Twitter, mener heller ikke det er tilfældigt, at deadline er angivet til 8. juni. Apple indgiver typisk varemærke-registreringer et par dage efter WWDC har fundet sted, og i år hedder datoen for eventet d. 6. juni.

https://twitter.com/ParkerOrtolani/status/1530731346716409864?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1530731346716409864%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.inputmag.dk%2Fpatent-paa-realityos-peger-paa-virtual-reality-fra-apple-meget-snart%2F

For Parker Ortolani og andre Apple-eksperter levner denne registrering således ikke megen tvivl om, at Apple er på nippet til at introducere deres eget virtual reality-system.

Kigger man lidt nærmere på plakaten til årets World Wide Developer Conference, vil man også bemærke, at figuren i midten bærer et sæt briller, hvilket kunne være endnu et tegn på, at der er VR er dagsordenen.

Er dette tilfældet bliver det en World Wide Developer Conference af de mere spændende vi har i vente. Konferencen afholdes den 6. juni kl. 19 dansk tid. Alle kan følge med på Apple.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere