Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Apple kommer måske med virtual reality meget snart

En registrering af varemærket RealityOS peger på, at Apple vil introducere virtual reality i nær fremtid. Måske allerede til World Wide Developer Conference, som afholdes i næste uge.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Apple har arbejdet med Augmented Reality i mange år og meget tyder på, at de også har puslet med Virtual Reality bag kulissen. Sidstnævnte bliver måske snart meget mere konkret.

En nylig registrering af varemærket RealityOS har sat rygtemaskineriet i gang. Samme navn er nemlig tidligere fundet i kildekode hos Apple.

Flere tegn

Parker Ortolani, som har postet registreringen på Twitter, mener heller ikke det er tilfældigt, at deadline er angivet til 8. juni. Apple indgiver typisk varemærke-registreringer et par dage efter WWDC har fundet sted, og i år hedder datoen for eventet d. 6. juni.

https://twitter.com/ParkerOrtolani/status/1530731346716409864?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1530731346716409864%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.inputmag.dk%2Fpatent-paa-realityos-peger-paa-virtual-reality-fra-apple-meget-snart%2F

For Parker Ortolani og andre Apple-eksperter levner denne registrering således ikke megen tvivl om, at Apple er på nippet til at introducere deres eget virtual reality-system.

Kigger man lidt nærmere på plakaten til årets World Wide Developer Conference, vil man også bemærke, at figuren i midten bærer et sæt briller, hvilket kunne være endnu et tegn på, at der er VR er dagsordenen.

Er dette tilfældet bliver det en World Wide Developer Conference af de mere spændende vi har i vente. Konferencen afholdes den 6. juni kl. 19 dansk tid. Alle kan følge med på Apple.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere