Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

De første videobar-enheder med Google Meet

Poly er klar med en ny suite af præsentationsprodukter, som skal sikre indlevende møder på tværs af Google Meet, Google Voice og Chromebooks. Ifølge Poly den første videobar-serie til Google Meet.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Poly er klar med en ny serie Studio X-videobarer. Produkterne er ifølge Poly de første Android-baserede, single codec-videoenheder, som kan fungere med Google Meet. The Studio X Family bliver dermed en del af Polys certificerede enheder til Google Meet, Google Voice og Chrome OS.

Hele Poly Studio X-serien, herunder Poly Studio X30, Studio X50, Studio X70 og TC8 Controller (sidstnævnte er en 8-tommer touch-skærm, så Google Meet-kunder nemt kan tilgå møder) er med andre ord de første Android-baserede enheder, som byder på Google Meet-integration.

Alle videobarer i Poly Studio X-serien byder på videokald med broadcast-kvalitet til mødelokaler i alle størrelser – oplyser Poly – samt funktioner såsom:

● Poly DirectorAI –kamera-teknologi som benytter kunstig intelligens og machine learning til at give automatisk kamerastyring og fokus på alle deltagere på mødet.
● Lyd-innovationer såsom NoiseBlockAI og Acoustic Fence teknologier, som blokerer uønsket baggrundslyd.
● People framing – en Poly DirectorAI-funktion som laver en automatisk close-up af alle mødedeltagere.

Forskellige størrelser rum

“Polys innovationer over hele pro audio-segmentet og videoløsninger er grobunden for at sikre en god mødeoplevelse, og det er derfor, at vi har valgt at starte et samarbejde med Poly til at skabe den første Android-baserede video-enhed certificeret til Google Meet. Sammen vil vi skabe de bedste løsninger til nutidens hybride arbejdsstyrke med teknologi, der tager møder til det næste niveau,” siger David Citron, som er direktør for Google Meet & Voice.

Også Poly hylder det nye samarbejde.

”Poly og Google Workspace fejrer en ny milepæl ved at tilbyde en intuitiv og kraftfuld enterprise videoløsning til Google Meet-kunder. Vi har et fælles mål om at skabe indlevende mødeoplevelser for alle deltagere ved at nytænke fremtidens møder og hele den hybride samarbejdsoplevelse,” siger Chris Moss, ansvarlig for produkter og portfolio-management hos Poly.

Poly Studio X-serien passer til forskellige størrelser mødelokale: Studio X30 til små rum, Studio X50 til mellemstore rum og Studio X70 til store rum.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere