Artikel top billede

(Foto: Apple)

Apple opgraderer sikkerheden i din iPhone: Nu får iOS en vigtig sikkerhedsfunktion

Med to-faktor sikkerhedsmodul er det nye iOS og iPadOS sikrere end nogensinde.

Apple er klar med en vigtig overhaling til selskabets styreystem til iPhones og iPads. iOS og iPadOS slippes nu løs i en version 16.3.

Selvom der blot er tale om en punktlancering, bringer den nye software nye features, som kan vise sig at blive afgørende for brugerne.

Den helt store feature i det nye systemsoftware er understøttelsen af Apples nye sikkerhedsnøgler, som gør det muligt at anvende to-faktor sikkerhed ved Apple ID logins.

Med to-faktor sikkerhed øges sikkerheden online og ved brug af tjenester betragteligt, da det yder ekstra sikkerhed mod angreb såsom phishing og svindel, skriver Apple i sin dokumentation.

Den nye version af iOS og iPadOS kan hentes igennem enhedens ’Indstillinger’ app, under ’Generelt’, hvor undermenuen ’softwareopdatering’ findes.

Afgørende for Apples nye smart-højttaler

Apples nye version af iOS og iPadOS bliver også afgørende for kommende brugere af Apples nyligt annoncerede Homepod, som herhjemme står til at få salgsdebut en gang i foråret.

iOS og iPadOS 16.3 er nemlig født med understøttelse af den nye smarthøjttaler fra selskabet.

Sidste overhaling fra selskabet, iOS og iPadOS 16.2 udkom i december 2022, hvor det introducerede en stribe nye apps og features, såsom tegne og notes-app’en Freeform og Apple Music Sing.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere