Artikel top billede

iPad Pro årgang 2022 kommer ikke til at få den store overhaling lige foreløbigt. (Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Et småkedeligt iPad-år i sigte – festfyrværkeriet kommer i 2024

Mens 2023 bliver et ’light’ år når det gælder iPad-nyheder, vil det forholde sig helt anderledes med 2024, ifølge Apple-kender.

Finansmediet Bloombergs Apple-analytiker Mark Gurman lægger ikke fingre imellem i hans seneste nyhedsbrev ’Power On’.

2023 bliver et småkedeligt år på iPad fronten.

Han kalder det selv et ’light’ år, hvor der ikke skal forventes nogle bemærkelsesværdige nyheder for iPad Pro, mens der heller ikke nogle ’større opdateringer’ i sigte for iPad mini og iPad Air serierne.

Festfyrværkeri i 2024

Apple-kenderen peger i stedet på 2024 som det helt store år for iPad-kollektionen. Her står der blandt andet en stor revidering af iPad Pro serien på tapetet.

Denne vil bestå af et nyt design, mens skærmene skulle byde på OLED-teknologi fremover.

Det tyder på, at det nye design vil byde på en bagside af glas, i lighed med den nuværende iPhone-kollektion. Det vil give mulighed for at integrere eventuel trådløs opladning til enhederne.

Samtidig peger øvrige rygter ifølge netmediet 9to5mac på, at Apple pønser på at udkomme med en storskærms iPad. Her tales om skærmstørrelser på både 14 og 16 tommer, hvilket ville matche selskabets største bærbare i Macbook Pro serien.

Med over et år til, at den nye kollektion dukker op, kan der dog være afvigelser i forhold til hvad Apple ender med at præsentere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere