Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Microsoft lancerer fællesskab for Mac-brugere

Det er gratis at blive medlem af Microsoft Mac Admins, men du skal du have en 365-konto.

Hvis du er en af de mange, der bruger Microsoft-produkter og services på din Mac, kan du nu blive medlem af Microsoft Mac Admins, der er et ’admin-fællesskab’ for it-professionelle.

Det skriver det svenske it-medie Computer Sweden.

Ideen med fællesskabet er, at medlemmer kan stille spørgsmål og tilbyde løsninger til hinanden.

”Fællesskabet er åbent for alle, der har en Microsoft 365-konto og ønsker at deltage i samtalen på Microsoft Viva Engage,” skriver Microsoft i en meddelelse.

For at forhindre, at diskussionerne afsporer, er der moderatere på stedet.

Microsoft gør det klart, at Mac Admins-fællesskabet er et supplement og ikke skal erstatte Microsofts almindelige support-funktion.

For at blive medlem af Mac Admins skal du sende en e-mail til de ansvarlige. Læs mere om fællesskabet på Microsofts hjemmeside her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere