Artikel top billede

(Foto: Ditte Vinterberg Weng)

Live fra EM i Cybersikkerhed: EM-arrangør mener stadig konkurrencen er fair trods store fejl og regel-ændringer - Danmark på 2. plads

EM i Cybersikkerhed: På EM-konkurrencens sidste dag, er der mærkelig stemning inden de 34 landshold tager hul på den sidste dag inden vinderen af den europæiske vinder i år skal findes. Kaosset fra gårsdagen spøger stadig i kulissen. Følg dramaet helt til kåringen i aften lige her.

Onsdagens spil bød både drama og kaos på alle andre områder end den digitale spillebane.

Og det er nok sjældent set i en EM-finale, at spillere hele 80 minutter før dommerne har fløjtet kampen af, giver op og sætter sig til at spille tetris eller minecraft, i stedet for at prøve at skrabe de sidste point sammen, man kan få ud af spillet.

Ikke desto mindre var det den scene, der udspillede sig igår, da styregruppen i European Cyber Security Challenge (ECSC) midt under spillet annoncerede en afgørende ændring i point-systemet.

Fik du ikke alle detaljer med om dramaet, der udspillede sig under den kaotiske konkurrence i går, så kan du finde livebloggen fra ondagen lige her til højre.

Men i dag er en ny dag, og ligesom første spildag, møder de 34 cyberlandshold ind til en omgang Jeoparty-CTF.

Det er tredje og sidste dag i EM i Cybersikerhed 2023, og du kan følge med i alle de vigtigste detaljer hele dagen lige her på livebloggen (som godt kan loade lidt langsomt, så vær tålmodig):