Datalagring har høj prioritet

Avancerede storage-løsninger og gendannelse af tabt data er emner, som i disse tider står øverst på dagsordenen, når ledende producenter og forhandlere mødes til Storage Networking World (SNW) i næste uge.

På grund af den dårlige økonomi og risiko for hackerangreb forudser analytikere, at de sikkerhedsorienterede emner vil have meget høj prioritet på konferencen.


Selvom SNW næppe løber af staben uden et par sammenstød mellem konkurrenter som Compaq, Hitachi og EMC, så er det følgerne af terrorhændelsen den 11. september, som kommer til at dominere dagsordenen. I den efterfølgende tid er både producenter og forhandlere blevet mere opmærksomme på vigtigheden af at have et effektivt og økonomisk stabilt storage-system.


"I disse trange økonomiske tider kommer redskaber, som kan hjælpe administratorer med bedre at udnytte storage-systemer, til at betyde meget" forudser Arun Taneja fra analyseselskabet Enterprise Storage Group. "Man kan ligeledes forvente en stor interesse for reparationsværktøjer til gendannelse af tabt eller ødelagt data" mener Arun Taneja.


(Kilde: InfoWorld)




    IT-JOB

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Testanalytiker til selskabs- og udbytteskatteområdet

    Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

    Senior Delivery Manager

    OptikIT A/S

    Erfaren C#-udvikler

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Kollega med skarpe analytiske evner søges
    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    NIS2 og Compliance

    På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

    Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Årets CIO 2024

    Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

    06. juni 2024 | Læs mere