Artikel top billede

Kontant belønning for sårbarheder

Hjælp os med at finde sikkerhedshuller og du kan få op til 3.133 dollar, lover Google.

Forleden kunne ComON fortælle om en 12-årig dreng som har modtaget 3.000 dollar for opdagelsen af et sikkerhedshul i Mozilla Firefox. Nu har Google udvidet sit eget Security Bug Bounty Program, som nu også lokker med præmier på helt op til 3.133,7 dollar for sikkerhedshuller i næsten alle Google-tjenester og webapplikationer.

Security Bug Bounty Program blev lanceret i starten af året, men dengang omfattede det kun Chrome browseren og præmien lå på mellem 500 og 1337 dollar.

Nu er der betydelig flere penge på spil og Google blæser til angreb på alle sine programmer med enkelte undtagelser som Picasa og Android.

Google vil heller ikke betale for angreb på firmaets infrastruktur, denial of service-angreb, fejl i teknologier som firmaet har købt for nyligt, social engineering eller fysiske angreb.

Så man skal altså ikke regne med, at man kan køre en bulldozer gennem Googles facade og få penge for det ...

Men ellers er der frit spil under de betingelser, der er skrevet i denne blog. Målet er at gøre Googles applikationer mere sikre.

Det ser nu ikke ud til, at Google kommer til at udbetale præmier til 12-årige. I betingelserne er der angivet, at mindreårige ikke kan deltage, ligesom man heller ikke må være med hvis man bor i sanktionsramte lande som Nordkorea, Iran, Cuba eller Syrien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere