Microsoft dropper kast-op-reklame

En ny tv-reklame for Internet Explorer og muligheden for at beskytte privatlivets fred er blevet trukket tilbage. Måske efterlod den seeren med en lidt for dårlig smag i munden.

Microsoft har fået ekstra opmærksomhed I USA, hvor en tv-reklame med en kvinde, der kaster op, cirkulerede i denne uge.

Reklamen med titlen OMGIGP (Oh My God Im Gonna Puke), der skal slå på fordelen ved at benytte InPrivate-filtret i den nye Internet Explorer8, blev blandt andet lagt op på kampagnesitet BrowsefortheBetter.com, som skal promovere IE8.

Ironisk nok var en væsentlig del af kampagnen af donere mad til trængende mennesker.

Microsoft har tidligere skabt undren i it-samfundet med reklamer, som fik folk til at løfte øjenbrynene.

Bræk-scenen i IE8-reklamen udspiller sig, da en kvinde kommer til at se en hjemmeside, som hendes mand lige har været inde på - åbenbart en side med mennesker i så specielle situationer, at den nydelige kvinde i reklamen ikke længere formår at holde morgenmaden indenbords.

Nu er reklamen med bræk-scenen erstatte med skiltet "Coming soon", meddeler Cnet, der dog med slet skjult fornøjelse stadig kan linke til de brækkende browser-nyheder på https://www.youtube.com/watch?v=xB9fhjnJcB0" target="blank">YouTube.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere