Artikel top billede

Bill Gates fortrængt som verdens rigeste

Bill Gates er forvist til en andenplads - en sølle halv milliard dollar bagefter en mexicansk telemagnat.

292,5 milliarder kroner. Så dyr er førstepladsen på listen over verdens rigeste, som er udarbejdet af magasinet Forbes. Førstepladsen indtages af den mexicanske telemagnat Carlos Slim Helu. Forvist til andenpladsen er BillGates, der ifølge Forbes kun kan mønstre sølle289,8 milliarder kroner. Ud af de sidste 15 år har Bill Gates været på førstepladen 14 gange

Nummer tre på listen er den berømte investor Warren Buffet med en formue på 257 milliarder kroner.

Oracles flamboyante topchef Larry Ellison er nede på sjettepladsen med beskedne 153 milliarder kroner på bankbogen.

På en delt plads som nummer 24 kommer Google-stifterne Sergey Brin og Larry Page med hver en formue på 95,7 milliarder kroner.

Den indiske softwaremagnat Azim Premij, der ejer it-giganten, Wipro, har på 28.-pladsen en formue på 93 milliarder kroner.

Karismatiske Steve Ballmer fra Microsoft har en formue på 79,3 milliarder kroner. Mens Michael Dell deler plads nummer 37 med Microsoft-stifteren Paul Allen - hver med en formue på 73,8 milliarder kroner.

Amazons stifter er også med i det gode selskab. Hans formue på 67,2 milliarder kroner giver ham en plads som nummer 43 på Forbes liste over verdens rigeste milliardærer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere