Web-Guiden uge 7

Computer og Internet


Søg og du skal finde..


Der er efterhånden mange steder der tilbyder at finde frem til folks adresser og telefonnumre. Her er en af de nyere, og den virker faktisk bedre end mange af de andre, selv om store opgaver kan lægge den ned.


http://www.dk-info.dk/


Bladet uden indhold.


Et nyt computerblad er ingen sensation, men det er sjældent at de er så ringe som dette. Der er ingen historier på siden, kun lidt overskrifter der henviser til off-line udgaven. Desuden er der næsten ingen af knapperne på siden der virker.


http://www.eurocomputer.dk/




Ris til egen..


Der er ikke nogle sikre måder at vælge forretning på når man skal købe computer, det eneste man kan gøre er at gå efter erfaring og hvad man høre fra andre. På denne side kan alle frit udveksle erfaringer. Det er en rigtig god ide, da det er noget af det eneste man har at gå efter i computer junglen.


http://home6.inet.tele.dk/camelot1/



Søg gør det dog selv!


Her er en side der vil hjælpe med at søge på Internettet. I stedet for at lave en søgemaskine, viser de bare videre til de eksisterende. De har dog formået at samle en temmelig flot oversigt over søgemaskiner som man også kan få præsenteret efter nationalitet. Som en lille bonus har de en bedømmelse af søgemaskinernes hastighed; hvis dette blev suppleret med hvor meget søgemaskinerne fandt ville det være et langt mere nyttigt værktøj, men de er godt på vej. http://www.doit.dk/


 


Det offentlige


Økono.. hvad for noget?


Ja, det der med penge er jo aldrig nemt, især ikke hvis der er mange af dem. Her er endnu et af de organer der er med til at forvalte statens finanser.


http://www.oes.dk/


De higer og søger..


Det burde man i alle tilfælde kunne gøre i denne database, problemet er bare at den er meget lidt brugervenligt. Siden indeholder baser som Vejsektorens Fagbiblioteker og Arbejdsmarkedsstyrelsens Bibliotek.


http://minibib.mibi.dk:1500/ALEPH/


Goddag jeg vil gerne låne en hjemmeside.


Her er vi ved en side der repræsenterer et frygtindgydende projekt. Med én ny lov er det blevet bestemt at alle der publicerer noget - også på nettet - skal aflevere to eksemplarer til det offentlige. Dette kan gøres igennem en on-line formular her på siden. Det hele er lavet så processen bliver så smertefri som mulig.


http://www.pligtaflevering.dk/


 


Erhverv og økonomi


Jeg handler i humbug.


Discount kæden Fakta har begået en hjemmeside der ikke bryder deres vanlige stil, det hele er lidt skrabet, men fungerer udmærket. Her er muligheden for at finde en butik der ligger tæt på ens bopæl (det virker dog ikke hele tiden), desuden gør de en del ud af deres vintilbud.


http://www.fakta.dk/hotspot2.html


Gammelt og dyrt


Antikviteter på nettet er en god nok ide, men det bør gøres lidt bedre end på denne side. Her er simpelthen bare dato og sted på antik-messer, der er intet om hvilke vare man kan forvente at finde. Det mindste man kunne gøre var at lægge et par godbidder ud, så man kunne fornemme om der var noget at komme efter. Siden er alt for kedelig og nytteløs til at kunne fungere som reklame. http://www.danfair.dk/



Kan jeg betale med kampe sten?


Der skal være konference om fremtidens betalingsmidler i Danmark. Da det kræver en stor del af nutidens betalingsmidler at komme med, kan man følge med fra denne side, det er gratis så længe det varer.

http://www.pluscon.dk/



Er du på speed, eller har du drukket cola??


Jolt cola har gjort en dyd af at være politisk ukorrekt, her er det ikke sundheden der tæller, men det koffein chok som drikken giver. På grund af det høje niveau af det opkvikkende stof er colaen blevet kendt som en rigtig nørd drik. På siden kan man bl.a. finde frem til nærmeste forhandler.


www.joltcola.dk/


 


Kunst & kultur


Med lov skal land bygges.


På denne side kan man finde en af Danmarks ældste lovskrivelser, Jyske lov, som for nyligt blev afgørende for en retssag om ejendomsretten til en ny ø. Den er altså stadigvæk aktuel og kan hentes i en elektronisk udgave fra denne side.

Http://home7.inet.tele.dk/rune/


Det er pænere når det er gået i stykker.


Kunst og kunstnere kan tage afsæt i mange forskellige tin. På denne side kan man finde fotografier af ting i forfald. Til trods for det triste emne er det nogle smukke og indtagene billeder.


Http://members.aol.com/alibertine/


Feudal punk.


Musikken er en del af vores kulturarv, og en del der er mere levende end så mange andre. Dette er en side om den danske folkemusik, og selv om undertegnede ikke finder den så interessant om mange andre landes, er det dog en del af kulturen som vi ikke bør overse. Her er informationer om folkemusik scenen, bands, klubber og festivaler.


Http://home1.inet.tele.dk/eswo/frames.htm


 


Misc og bizar


Alt klæder en rose.


Af alle de tåbelige påfund der findes på nettet er dette et af de værste. Man ser billeder af supermodeller, der har fået tegnet gasmasker på, og så skal man gætte hvem det er. Nogen mennesker har for meget fritid.

http://www.geocities.com/TimesSquare/Alley/8207/




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Hewlett-Packard ApS
    Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    NIS2 og Compliance

    På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

    Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Årets CIO 2024

    Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

    06. juni 2024 | Læs mere