3 åbner app store

Mobilselskabet 3 går producenterne i bedene og lancerer sin egen app store med applikationer til Nokia og Sony Ericsson.

App stores skal ikke kun være forbeholdt producenterne af smarte telefoner, hvis det står til 3. Derfor blander mobilselskabet sig i kampen om kunders gunst og loyalitet og lancerer sin helt egen app store.

"Jeg kan ikke sige så meget endnu. Jeg ved rent faktisk ikke engang hvornår de præcist er færdige, men jeg lover at vi kan fortælle mere i løbet af efteråret, hvor butikken også skal stå klar,"  lyder det fra kommuniktionsdirektør Stine Green-Paulsen, da ComONs søsteravis Mobil fanger hende.

Tilsyneladende er det den megen snak om app stores, der har fået 3 til at se lyset i applikationer, eller også er det for at binde kunderne tættere til teleselskabet.

" Vi har i mange år haft masser af indhold på Planet3, så hvorfor skulle vi ikke have vores egen applikationsbutik?" spørger Stine Green-Paulsen. Hun tilføjer, at hun ikke tror at Android og Apple sider og ryster i bukserne endnu.

3's app store bliver med applikationer til Nokia og Sony Ericsson.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere