Intelligent køleskab skal forenkle hverdagen

Det nye intelligente køleskab "ScreenFridge" fra Electrolux kan hjælpe dig med indkøb, foreslå aftenens menu, holde styr på alt, hvad du har i køleskabet og samtidig fungere som familiens kommunikationscentral.

"Hvorfor skulle vores fremtidige hjem blot være en kopi af fortiden?", spørger koncernchef Michael Treschow, og fortsætter "I en tid, hvor man kan bestille film via TV'et og downloade musik fra Internettet, vil forbrugeren snart stille krav om, at husholdningsapparaterne skal være smartere og have flere funktioner, som gør dagligdagen mere enkel og bekvem."

Køleskabet ScreenFridge ligner et almindeligt køleskab, men har en "FingerTouch" skærm og en computer integreret i døren. Det fylder ikke mere end et almindeligt køleskab. Det intelligente køleskab er koblet til Internettet og udover at sende e-mails og surfe rundt på nettet kan man bruge køleskabet til at vælge, købe og bestille madvarer uden nogensinde at forlade køkkenet. Der er også et bibliotek med madopskrifter, hvis man savner inspiration.

Køleskabet har højtalere, mikrofon og et lille videokamera, som kan bruges til at indspille meddelelser til resten af familien. Der er også muligt at høre radio eller se fjernsyn på skærmen.

Electrolux fortæller, at man er i kontakt med forskellige potentielle samarbejdspartnere, der skal gøre det muligt at videreudvikle systemet yderligere. Flere informationer om det intelligente køleskab findes på www.electrolux.com.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
    Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    EA Excellence Day

    Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

    23. april 2024 | Læs mere


    AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

    Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

    24. april 2024 | Læs mere


    Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

    Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

    25. april 2024 | Læs mere