TDC lancerer ægte video-on-demand

Så er det for alvor slut med regnvejrs-gåturene til videobiksen. Fra slutningen af maj tilbyder TDC Kabel TV ægte video-on-demand til sine kunder.

Træt af at slæbe rumpen ned i videobiksen, når filmen skal afleveres? Well, den tid er snart et hyggeligt minde, for i slutningen af måneden lancerer TDC Kabel TV "ægte" video-on-demand, så du kan hente de nye videofilm hjem via antennestikket.

Den mulighed har da været tilgængelig længe, tænker du nok. Ja, men som 'near-video-on-demand' - det har nemlig ikke været muligt at se filmen lige når man havde lyst, man skulle altid vente til et bestemt klokkeslæt før filmen gik i gang. Men ikke længere. Med den nye teknologi kan man se filmen lige præcis hvornår man har lyst. Når filmen er bestilt, er det ens i 24 timer, og i det tidsrum kan man se eller gense filmen, når man har lyst.

TDC kalder den nye tjeneste Selector Cinema, og den lanceres samtidig med den nye Selector HD settop-boks, som gør det muligt at hente HD-signaler til tv'et. Ifølge TDC vil der være omkring 150 film at vælge mellem når tjenesten går i luften - og går alt efter planen tilføjes der 20-30 nye titler hver måned. Prisen på en premierefilm er typisk 35 kroner.

Signalet sendes digitalt, så man får filmene serveret i 16:9 og Dolby Digital 5.1. GEAR fik et smugkig på tjenesten i aftes - og kvaliteten af signalet var overraskende godt.

Selv om Selector Cinema lanceres samtidig med Selector HD kan den i øvrigt stadig ses med den eksisterende Selector-boks.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere